• شنبه / ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۰:۵۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404020603982
  • خبرنگار : 71660

طبق نظرسنجی آسوشیتدپرس ـ نورک

بسیاری از آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ ناراضی هستند

بسیاری از آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ ناراضی هستند

طبق نتایج یک نظرسنجی جدید بسیاری از آمریکایی‌ها با تلاش‌های شتاب‌زده و تهاجمی رئیس‌جمهورشان جهت اجرای دستورکارش موافق نیستند و حتی خود جمهوی‌خواهان نیز معتقدند که رئیس‌جمهور آمریکا توجه درستی به مسائل ندارد.

به گزارش ایسنا، در این چند ماه اندکی که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا وارد کاخ سفید شده و ریاست خود را آغاز کرده، بسیاری عملکرد او را چه در حوزه داخلی و چه در عرصه بین‌المللی زیر ذره‌بین برده‌اند و ارزیابی می‌کنند نسبت به اینکه آیا رئیس‌جمهور ایالات متحده که پس از تلاش‌های فراوان دوباره به قدرت سیاسی بازگشته، طبق وعده‌های انتخاباتی خود پیش می‌رود یا خیر.

نتایج نظرسنجی خبرگزاری «آسوشیتدپرس» و موسسه تحقیقاتی «نورک» نشان می‌دهد که تقریبا نیمی از آمریکایی‌ها می‌گویند دونالد ترامپ «عمدتا بر اولویت‌های اشتباه» تمرکز می‌کند.

با استناد به این نظرسنجی که از تاریخ ۱۷ الی ۲۱ آوریل (۲۸ فروردین الی ۱ اردیبهشت) و از میان ۱۲۶۰ بزرگسال با درصد خطای ۳.۹ درصد انجام شده، گفته می‌شود که حدودا از هر ۱۰ آمریکایی، ۴ نفر ترامپ را رئیس‌جمهوری «افتضاح» در دوره دومش توصیف می‌کنند و همچنین از هر ۱۰ آمریکایی، ۱ نفر عملکرد او را «ضعیف» می‌خواند. در مقابل، از هر ۱۰ آمریکایی، ۳ نفر او را رئیس‌جمهوری «عالی» یا «خوب» تلقی می‌کنند و این درحالیست که صرفا ۲ نفر از هر ۱۰ آمریکایی عملکرد ترامپ را «متوسط» می‌دانند.

نظرسنجی آسوشیتدپرس-نورک تاکید می‌کند که اکثر شرکت‌کنندگان از حوادث و رویدادهای ۱۰۰ روز اول ریاست دونالد ترامپ «شوکه نشده‌اند».

در این راستا، از هر ۱۰ نفر آمریکایی بزرگسال، ۷ نفر می‌گویند که ماه‌های اول ریاست ترامپ شبیه به آنچه که انتظار داشته‌اند، بوده و تنها ۳ نفر از ۱۰ نفر معتقدند که اقدامات این رئیس‌جمهور جمهوری‌خواه عمدتا غیرمنتظره بوده است؛ اما این بدین معنی نیست که آنها از ماه‌های اول ریاست ترامپ راضی باشند.

با نگاهی به آنچه دموکرات‌ها در این نظرسنجی ارزیابی کرده‌اند، آنها «ناراضی‌تر» از زمانی هستند که ترامپ هنوز در مراسم تحلیف سوگند یاد نکرده بود. حدود سه‌چهارم از دموکرات‌ها می‌گویند ترامپ بر «موضوعات اشتباه» تمرکز کرده و از هر ۱۰ نفر آنها، ۷ نفر معتقدند که او «بدترین رئیس‌جمهور تاکنون» بوده است؛ رقمی که از ماه ژانویه از ۶ به ۷ افزایش پیدا کرده است.

یکی از شرکت‌کنندگان ۴۰ ساله دموکرات در این نظرسنجی می‌گوید: «این یکی از طولانی‌ترین ۱۰۰ روزی است که دیده‌ام! من فکر می‌کنم چهار سال بعدی اینگونه است که باید دید چه کسی بیشتر می‌تواند مقاومت کند!»

براساس این نظرسنجی، جمهوی‌خواهان عمدتا پشت رئیس‌جمهورشان ایستاده‌اند اما بعضا آنها هم اختلاف نظرهایی با یکدیگر دارند.

حدود ۷ نفر از هر ۱۰ آمریکایی می‌گویند که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور «خوبی» است. اگرچه تقریبا نیمی از آنها معتقدند که رئیس‌جمهور آمریکا بر «اولویت‌های درستی» تمرکز کرده اما حدود یک‌چهارم بر این عقیده هستند که او بر «اولویت‌های اشتباهی» متمرکز است.

تقریبا از هر ۱۰ نفر، ۴ نفر مدیریت و ریاست او را تایید می‌کنند و موضوع مهاجرت از جمله مواردی است که او امتیاز مثبت کسب کرده است اما در حوزه‌هایی نظیر سیاست خارجه، اقتصاد و تجارت امتیاز چندان خوبی ندارد و شرکت‌کنندگان رضایت کمتری از او در این موارد دارند.

یکی از شرکت‌کنندگان ۲۶ ساله دموکرات می‌گوید: «خیلی چیزها احتمالا تا چهار سال آینده بدتر از زمان حال خواهد شد.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha