• یکشنبه / ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۶
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404020704679
  • خبرنگار : 90111

مدافع رئال مادرید عذرخواهی کرد + فیلم رفتار جنجالی رودیگر

مدافع رئال مادرید عذرخواهی کرد + فیلم رفتار جنجالی رودیگر

مدافع رئال مادرید به خاطر رفتار عجیبش در دقایق پایانی دیدار برابر بارسلونا در فینال کوپا دل‌ری عذرخواهی کرد.

به گزارش ایسنا، رئال مادرید برای سومین بار پیاپی برابر بارسلونا شکست خورد. رئال این بار در فینال جام حذفی اسپانیا با نتیجه سه بر دو برابر آبی‌اناری‌ها شکست خورد.

دقایق پایانی این بازی به جنجال کشیده شد و بازیکنان رئال مادرید به‌شدت به داوری اعتراض داشتند. آنتونیو رودیگر یکی از بازیکنانی بود که به‌شدت اعتراض کرد و با کارت قرمز از بازی اخراج شد. این مدافع آلمانی در آستانه محرومیتی سنگین قرار دارد.

او با منتشرکردن پستی در اینستاگرام از رفتارش عذرخواهی کرد. رودیگر در پستی نوشت: بدون شک بابت رفتارم هیچ بهانه‌ای ندارم. بابت این موضوع واقعاً متأسفم. ما از نیمه دوم بازی خیلی خوبی را انجام دادیم. بعد از ۱۱۱ دقیقه دیگر نتوانستم به تیمم کمک کنم و قبل از سوت پایان بازی اشتباهی مرتکب شدم. دوباره از داور و همه کسانی که شب گذشته ناامیدشان کردم عذرخواهی می‌کنم.»

مدافع جنجالی رئال مادرید عذرخواهی کرد + ویدیو رفتار جنجالی رودیگر

در این ویدیو رفتار عجیب مدافع آلمانی رئال مادرید را تماشا می‌کنید:

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha