عادل نجفزاده هفتم اردیبهشت در افتتاحیه مسابقات بین المللی بوکس، جام پوریای ولی به میزبانی خوی اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران با صلابت و قدرت پرچم پر افتخار جمهوریت و اسلامیتش را به اهتزاز درآورده است.
نجفزاده حضور تیمهای بوکس ترکیه، قزاقستان، عراق، افغانستان و تیم ملی کشور را نشانه ارتباطات وسیع ایران با کشورهای همسایه و سایر کشورها دانست و گفت:با تمام توان برای برگزاری هرچه باشکوهتر این مسابقات تلاش میکنیم.
وی، شهر خوی را شهر ظرفیتهای بیکران خواند و افزود: حضور ۱۷۰ ورزشکار ملی از کشورهای جهان فرصتی مناسبی برای معرفی ظرفیتهای خوی است.
این نماینده خانه ملت خطاب به میهمانان خارجی ادامه داد: در زمان برگشت به کشور خودتان به مردم کشورتان بگویید کشور ایران و شهر خوی جزو اقلیمهای زیبا و امن جهان است.
به گزارش ایسنا، اجرای موسیقی عاشیقی و رژهی تیمهای شرکتکننده در این مسابقات از دیگر بخشهای مراسم افتتاحیه جام پوریای ولی بود.
انتهای پیام
نظرات