• دوشنبه / ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404020805219
  • خبرنگار : 50229

پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته پرستاری کودکان در دانشگاه آزاد اهواز

پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته پرستاری کودکان در دانشگاه آزاد اهواز

ایسنا/خوزستان رییس دانشگاه آزاد اسلامی اهواز از راه‌اندازی رشته پرستاری کودکان در مقطع کارشناسی ارشد از نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ در واحد اهواز خبر داد.

شهرام لک در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: این اقدام گامی مهم در راستای ارتقای سطح تخصصی پرستاری و پاسخ‌گویی به نیازهای نظام سلامت کشور در حوزه مراقبت از کودکان است و در این زمینه از همکاری و مساعدت‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تشکر می‌کنیم.

وی افزود: با توجه به نیاز مبرم به پرستار متخصص کودکان در مراکز درمانی استان خوزستان، دانشگاه آزاد اسلامی اهواز درصدد برآمد با بهره‌گیری از تجربیات سال‌های اخیر در حوزه سلامت کودکان، اقدام به راه‌اندازی این دوره با همکاری بیمارستان‌های آموزشی و اساتید برجسته کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اهواز گفت: ارتقای سطح مراقبت‌های پرستاری از کودکان و نوزادان در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان، کمک به حل مشکل کمبود نیروی متخصص پرستاری کودک در مناطق جنوب و غرب کشور و توانمندسازی پرستاران در زمینه‌های بالینی، آموزشی و پژوهشی مرتبط با سلامت کودک از جمله مهم‌ترین اهداف راه‌اندازی این رشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha