• دوشنبه / ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۱:۵۳
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404020805814
  • خبرنگار : 50455

همزمان با دهه کرامت

ثبت نام جشن «خواهر برادری» در قم آغاز شد

ثبت نام جشن «خواهر برادری» در قم آغاز شد

ایسنا/قم ثبت نام جشن بزرگ «خواهر برادری» به همت اداره فرهنگی خواهران حرم بانوی کرامت ویژه مدارس ابتدایی همزمان با دهه کرامت آغاز شد.

این جشن یکشنبه ۱۴ اردیبهشت‌ماه از ساعت ۹ صبح در شبستان امام خمینی (ره) آستان مقدس بانوی کرامت با حضور و اجتماع پرشور خواهر و برادرها برگزار خواهد شد.

مدارس دخترانه برای ثبت نام در این جشن بزرگ و باشکوه می‌توانند به سایت آستان مهر به نشانی Astanehmehr.amfm.ir و مدارس پسرانه هم برای ثبت‌نام به نشانی fatemi.amfm.ir مراجعه کنند. اولویت پذیرش با کسانی است که زودتر برای حضور در این جشن ثبت نام کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی حرم حضرت معصومه(س) رواق کودک و خردسال آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) همزمان با دهه کرامت ویژه برنامه‌های متنوعی را برای گروه سنی خردسال و کودک تدارک دیده و علاقه‌مندان با حضور در این رواق می‌توانند در این برنامه‌ها مشارکت داشته باشند.

همچنین علاقه‌مندان سراسر کشور که امکان مشارکت حضوری در برنامه‌های دهه کرامت اداره فرهنگی خواهران آستان مقدس بانوی کرامت را ندارند، می‌توانند با عضویت در کانال «زیر گنبد طلا» در پیام رسان ایتا به نشانی @ziregonbadetala به صورت مجازی در برنامه‌های متنوع دهه کرامت که برای مخاطبان در نظر گرفته شده است، شرکت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha