• سه‌شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404020905899
  • خبرنگار : 71610

با بسیج نیروهای ذخیره؛

ارتش صهیونیستی مقدمات حمله‌ زمینی به غزه را فراهم کرده است

ارتش صهیونیستی مقدمات حمله‌ زمینی به غزه را فراهم کرده است

در پی رد طرح پیشنهاد حماس برای آتش‌بس و تبادل اسرا، ارتش رژیم صهیونیستی مقدمات حمله زمینی وسیع به نوار غزه را با بسیج گسترده نیروهای ذخیره آغاز کرده است.

به گزارش ایسنا، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد که نهادهای امنیتی این رژیم در حال بررسی و برنامه‌ریزی برای گسترش عملیات زمینی در نوار غزه هستند. این در حالی است که ارتش صهیونیستی آمادگی خود را برای اجرای بسیج گسترده نیروهای ذخیره اعلام کرده است.

به‌گفته یک منبع عالی‌رتبه سیاسی، رد پیشنهاد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) برای برقراری آتش‌بس و انجام تبادل اسرا، باعث شد مقامات رژیم صهیونیستی به دنبال طرح‌های جایگزین برای افزایش فشار نظامی باشند. با وجود این، تصمیم‌گیری نهایی به دلیل تمایل «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ این رژیم برای ادامه مذاکرات به تعویق افتاده است.

بر اساس این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی خود را برای شرایطی آماده می‌کند که ممکن است روند گفت‌وگوها با شکست مواجه شده یا به درگیری‌های شدیدتری در میانه میدان منجر شود.

در همین راستا، کارشناسان هشدار داده‌اند که بسیج گسترده نیروهای ذخیره می‌تواند فشار مضاعفی بر سربازان خسته ارتش وارد آورد و در عین حال، وضعیت زندانیان صهیونیست در غزه را بیش از پیش به خطر بیاندازد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha