• سه‌شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۰
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404020906088
  • خبرنگار : 71290

غزه؛ مظلومیتی که نباید فراموش شود

غزه؛ مظلومیتی که نباید فراموش شود

دیپلمات پیشین کشورمان با بیان این‌که «وضعیت غزه بحرانی است و نباید به دست فراموشی سپرده شود»، گفت: متاسفانه صدایی از سازمان‌ها و نهادهای بین‌المللی علیه جنایات نتانیاهو شنیده نمی‌شود و حتی رهبران عرب خود را به خواب خرگوشی زده‌اند.

به گزارش ایسنا، رژیم صهیونیستی طی روزهای اخیر حملات خود در نوار غزه را تشدید کرده و فجیع‌ترین جنایت جنگی را علیه مردم فلسطین و غزه رقم زده است. بر خلاف هشدارهای برخی نهادهای بین‌المللی و حقوقی اما تاکنون اقدام جدی از سوی کشورها و همین سازمان‌های بین‌المللی برای جلوگیری از اقدامات اسرائیل انجام نشده است. 

آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اخیرا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که با از سرگیری حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، تنها طی یک هفته یک هزار کودک فلسطینی شهید شده‌اند.

بر اساس گزارش شبکه خبری «معا»، آژانس آنروا در ادامه افزود: ما شاهد افزایش شمار شهدا و زخمی‌های غیرنظامی در نوار غزه به طور بی‌سابقه‌ای هستیم.

این نهاد بین‌المللی همچنین اعلام کرد که از تاریخ دوم مارس گذشته تاکنون هیچ‌گونه کمکی وارد نوار غزه نشده و اوضاع انسانی در این باریکه به شکل فاجعه‌بار در حال فروپاشی است.

وضعیت بحرانی غزه نباید به دست فراموشی سپرده شود
جنایات رژیم صهیونیستی در غزه


تنها صدایی که در رابطه با اعتراض علیه جنایت جنگی نتانیاهو بلند است، اعتراضات و صدای مردم ایران است

«سید علی سقائیان» در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به جنایات وحشتناک رژیم صهیونیستی در غزه اظهار داشت: علاوه بر شروع مذاکرات غیرمستقیم جمهوری اسلامی ایران با آمریکا، وضعیت منطقه خاورمیانه به خصوص غزه و مردم مظلوم فلسطین در این باریکه بسیار  محدود مورد توجه قرار گرفته؛ حتی اعتراضات مردمی در دنیا و اروپا کمتر مورد توجه سازمان‌های بین‌المللی قرار داشته است. 

وی تصریح کرد: جای تعجب ندارد که این اقدامات، برنامه‌ریزی استکبار جهانی با مدیریت آمریکاست و همان‌طور که ترامپ اعلام کرد سناریو و طراحی جدیدی را برای مردم غزه در نظر گرفته‌اند که مردم این منطقه به مکان دیگری از جمله مصر، کرانه باختری، اردن و شاید هم برخی کشورهای آفریقایی کوچانده شوند.

این دیپلمات پیشین کشورمان همچنین بیان کرد:‌ تنها صدایی که در رابطه با اعتراض علیه جنایت جنگی نتانیاهو بلند است، اعتراضات و صدای مردم ایران و هشدارهای دولت و تذکرات رهبری به امت مسلمان  است که وضعیت غزه بحرانی است و نباید به دست فراموشی سپرده شود.

سقائیان ادامه داد: وضعیت غزه اسفناک است و محاصره ناجوانمردانه اجازه ورود مواد غذایی و دارویی را نمی‌دهد، بمباران بیمارستان‌ها، ترور خبرنگاران، حمله به چادرهای مردم بی‌پناه و حتی سوزاندن آن‌ها درون پناهگاه‌ها به مثابه جنایت جنگی تلقی می‌شود و متاسفانه سازمان‌های بین‌المللی از کنار این جنایات به راحتی گذشته و تنها به یک بیانیه بسنده کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر متاسفانه رهبران عرب خود را به خواب خرگوشی زده‌اند؛ به رغم این‌که جلوی چشم آن‌ها مردم بی‌پناه به قتل عام می‌رسند و کمتر اعتراضی از سوی این کشورها نسبت به جنایات نتانیاهو صورت می‌گیرد. 

این دیپلمات پیشین کشورمان با بیان این‌که «خاورمیانه وضعیت با ثباتی پیش رو ندارد»، اظهار کرد: مذاکرات با آمریکا انرژی زیادی را از وزیر خارجه و وزارت امور خارجه می‌گیرد، ولی باز هم ایران اعتراضات خود را رسما اعلام کرده است و نمایندگی کشورمان در نیویورک نیز اعتراض خود را در شورای امنیت اعلام کرده است،‌ اما متاسفانه کمتر کشور مسلمان به جز الجزایر و آفریقای جنوبی در ارتباط با محکومیت و برگزاری دادگاه علیه نتانیاهو همراهی کردند.

وضعیت بحرانی غزه نباید به دست فراموشی سپرده شود
جنایات رژیم صهیونیستی در غزه

 صدای مردم غزه و فلسطین باید به گوش جهانیان برسد

سقائیان تاکید کرد: صدای مردم غزه و فلسطین باید به گوش جهانیان برسد و اجازه پاکسازی قومی داده نشود، این رژیم اشغالگر جز آدم‌کشی حرفه دیگری ندارد، مردم صلح‌طلب دنیا و رهبران آزاده کشورهای مسلمان و غیر مسلمان باید این فریاد را برای نجات مردم غزه و فلسطین سر دهند،‌ البته اتحادیه عرب نیز اعتراض خود را در این رابطه با صدور یک بیانیه اعلام کرد و قطعا این اقدام مانع از ادامه جنایت رژیم اشغالگر نخواهد بود. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha