• جمعه / ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۶
  • دسته‌بندی: اندیشه امام و رهبری
  • کد خبر: 1404021208249
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

دلجویی نماینده ویژه رهبر انقلاب از مجروحین و حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی

دلجویی نماینده ویژه رهبر انقلاب از مجروحین و حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی

نماینده ویژه رهبر انقلاب در جریان سفر به هرمزگان در منزل برخی از جان‌باختگان حادثه بندرعباس حضور یافت و پیام تسلیت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای را به آنها ابلاغ کرد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین معزی که به نمایندگی از رهبر معظم انقلاب اسلامی به هرمزگان سفر کرده است، در منزل برخی از جان‌باختگان حادثه بندرعباس حضور یافت و پیام تسلیت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای را به آنها ابلاغ کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین معزی در ادامه این سفر با حضور در جمع امدادگران حاضر در محل حادثه بندر شهید رجایی، با اشاره به اهمیت کار امدادگران، اظهار داشت: کوشش و فعالیت شبانه‌روزی در کمک به آسیب‌دیدگان، نشانه‌ای از روحیه بالا و از خودگذشتگی شماست.

دلجویی نماینده ویژه رهبر انقلاب از مجروحین و حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی


نماینده ولی‌فقیه در هلال احمر، در جریان حضور در بندرعباس در مراسم سوگواری جان‌باختگان حادثه انفجار بندر شهید رجایی که در محل جمعیت هلال‌احمر استان هرمزگان برگزار شد شرکت کرد و با اشاره به ابعاد این حادثه دردناک گفت: حادثه دلخراش انفجار بندر شهید رجایی دل ایران را به درد آورد؛ لیکن اگرچه رنج آسیب‌دیدگان و خانواده‌هایی که عزیزان‌شان را از دست دادند، بخش تلخ ماجراست، اما بخش دیگر مربوط به ماست چرا که خداوند ما را در این صحنه‌ها آزمایش می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: همدلی مردم ایران اسلامی در این واقعه برگ زرینی دیگر در تاریخ نوعی‌دوستی ایران اسلامی است و ملت شریف ایران بار دیگر با همدلی بی‌نظیر، در کنار خانواده‌های داغ دیده ایستادند. کمک به مردمی که در این حادثه گرفتار شدند، ارزشمندترین کار خیر است؛ کاری که در تاریخ ثبت و جاودانه می‌شود.

عیادت از مصدومان بستری در مراکز درمانی هرمزگان، دیدار با خانواده جان‌باختگان و بازدید از محل حادثه و ارزیابی وضعیت امداد از جمله برنامه‌های سفر ‌دو روزه نماینده ویژه رهبر معظم انقلاب اسلامی به بندر عباس است.

دلجویی نماینده ویژه رهبر انقلاب از مجروحین و حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha