• جمعه / ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404021208313
  • خبرنگار : 71475

۲ کشتار در البریج و بیت لاهیا و طرح اشغالگران برای گسترش حملات در غزه

۲ کشتار در البریج و بیت لاهیا و طرح اشغالگران برای گسترش حملات در غزه

در حالی که کابینه رژیم اشغالگر در تدارک تصویب طرحی برای گسترش حملات به نوار غزه است، ارتش این رژیم امروز جمعه ۲ کشتار در اردوگاه البریج و بیت لاهیا مرتکب شده و حمله به مناطق مسکونی نوار غزه را ادامه می‌دهد.

به گزارش ایسنا، در پی حمله رژیم صهیونیستی به منزلی در مرکز اردوگاه البریج واقع در مرکز نوار غزه هشت فلسطینی به شهادت رسیدند.

همزمان با این حمله هوایی نظامیان اشغالگر بمباران توپخانه‌ای در شمال ۲ اردوگاه البریج و النصیرات صورت دادند.

الجزیره گزارش کرد: در پی حمله جنگنده‌ها به منزلی در بیت لاهیا، شمال نوار غزه هفت فلسطینی به شهادت رسیدند.

حملات هوایی اسرائیل طی ساعات گذشته برخی مناطق از شمال تا جنوب نوار غزه را هدف قرار دادند که به گفته منابع پزشکی از بامداد امروز جمعه این حملات منجر به شهادت ۳۰ فلسطینی شده است.

در حمله رژیم صهیونیستی به منزلی در منطقه شیخ رضوان شمال شهر غزه سه فلسطینی به شهادت رسیدند و مناطق شرقی این شهر نیز مورد بمباران توپخانه‌ای قرار گرفت.

همچنین سه تن از جمله یک کودک در حمله پهپاد اسرائیلی به منطقه قیزان النجار در خان یونس در جنوب نوار غزه به شهادت رسید.

یک فلسطینی نیز در نتیجه اصابت گلوله در حمله سابق به اردوگاه آوارگان در منطقه المواصی غرب شهر غزه به شهادت رسید.

شهر خان یونس نیز هدف حملات هوایی اسرائیل قرار گرفته و در رفح نیز نظامیان اشغالگر، مناطق مسکونی در منطقه مصبح شمال این شهر را بمباران کردند.

رژیم صهیونیستی در ۱۸ مارس گذشته و بعد از مخالفت با انتقال به مرحله دوم توافق آتش‌بس، تجاوزات خود به غزه را از سر گرفت که از آن زمان تاکنون به شهادت بیش از ۲۳۰۰ تن و مجروح شدن ۶۰۰۰ نفر دیگر انجامیده است.

همچنین تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد: «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم امروز جمعه رایزنی‌های امنیتی را با مشارکت «یسرائیل کاتس« وزیر جنگ و «ایال زامیر» رئیس ستاد و رهبران نهاد امنیتی برای تصویب طرح‌های نظامی جهت توسعه دامنه عملیات در نوار غزه انجام خواهد داد.

این منبع گفت به دلیل شکست مذاکرات مرتبط با تبادل اسرا، ممکن است نتانیاهو با گسترش عملیات در غزه طی این رایزنی‌ها موافقت کند.

ارتش اسرائیل مدعی است که عملیات خود را تا تحقق اهداف جنگ به ویژه آزادی زندانیان و تسلیم شدن حماس ادامه خواهد داد.

تلویزیون اسرائیل به نقل از برخی منابع اعلام کرد به رغم فشارهای نظامی در غزه، جنبش حماس همچنان به دیدگاه خود در مذاکرات پایبند است.

این منابع تصریح کردند: حماس به عدم خلع سلاح خود اصرار دارد و در خصوص مدت مراحل معامله تبادل اسرا نیز سختگیر است.

الجزیره نوشت: از زمان آغاز تجاوزات، ارتش اسرائیل در چند محور واقع در نوار غزه نفوذ و بخش‌هایی از شهر رفح و محور موراگ را اشغال کرده است.

همچنین بار دیگر محور نتزاریم که در حد فاصل جنوب و شمال نوار غزه  است را اشغال و در شمال نیز به اطراف بیت حانون و بیت لاهیا و نیز اطراف مناطق شرقی شهر غزه نفوذ کرده است.

در مقابل، مقاومت فلسطین خسارت‌هایی را در برخی مناطق از جمله بیت حانون به نیروهای اشغالگر وارد کردند و گردان‌های القسام هم روز پنجشنبه اعلام کرد: برخی نظامیان اسرائیلی را طی عملیاتی در منطقه تل السلطان در غرب شهر رفح مجروح کرده و  شماری دیگر را به هلاکت رسانده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha