• یکشنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۸
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404021409891
  • منبع : نمایندگی اردبیل

ناپایداری هوا در اردبیل

ناپایداری هوا در اردبیل

ایسنا/اردبیل جو استان اردبیل تا صبح چهارشنبه (۱۷ اردیبهشت) در مناطق شمالی و تا عصر پنجشنبه (۱۸ اردیبهشت) در مناطق مرکزی و جنوبی ناپایدار است.

بر پایه پیش‌بینی هواشناسی استان اردبیل، این وضع جوی موجب خواهد شد در پاره ای از اوقات (عموماً در ساعات بعدازظهر و عصر) و در برخی از مناطق استان(به خصوص نواحی مرکزی و جنوبی استان و شهرستان های گرمی و انگوت) شاهد وزش تندبادهای موقتی، رشد ابرهای همرفتی و رگبار باران و رعد و برق (در نواحی مستعد با بارش تگرگ و اصابت صاعقه) باشیم. ضمناً شدت ناپایداری ها تا عصر سه شنبه(۱۶ اردیبهشت) در اکثر مناطق استان قابل توجه خواهد بود.

باید توجه داشت که بارش های رگباری عموماً با شدت بیشتر ولی در زمان کوتاه تری رخ می دهند و احتمال دارد باعث افزایش ناگهانی حجم آب در آبروی خیابان ها و معابر عمومی، مسیل ها و رودخانه های فصلی شوند، در نتیجه جاری شدن سیلاب در این وضعیت محتمل تر خواهد بود.

همچنین امروز (یکشنبه ۱۴ اردیبهشت) جهت وزش باد شرقی بوده و با توجه به شارش رطوبت خزری رخداد مه در برخی نواحی  استان دور از انتظار نخواهد بود. اما با تغییر جهت جریانات جوی طی روزهای دوشنبه (۱۵ اردیبهشت) و سه شنبه، سرعت وزش باد جنوبی  در مناطق مرکزی و جنوبی قابل توجه خواهد بود.

لذا با تاکید بر هشدار هواشناسی سطح نارنجی - شماره ۲ اداره کل هواشناسی استان اردبیل، رعایت تمهیدات لازم جهت جلوگیری از هرگونه خسارت احتمالی ضروری به نظر می‌رسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha