سردار قاسم رضایی امروز ۱۶ اردیبهشت در حاشیه آیین تکریم و معارفه فرماندهان پیشین و جدید انتظامی استان سمنان در جمع خبرنگاران، در پاسخ به این پرسش که در زمینه امنیت کویر چه اقداماتی از سوی فراجا انجام شده است؟ گفت: استان سمنان به دلیل فرهنگ غنی مردم آن و وحدت بین مسئولان، جزو استان های امن و برتر کشور است و این مهم با محوریت رهنمودهای ولی فقیه استان سمنان ایجاد شده است.
وی ادامه داد: نیروی انتظامی کشور در طول سه ماه، اقدام به شناسایی و پاکسازی کویر از شرق زابل و زاهدان تا بیرجند و نهبندان کرد و این ماموریت در قالب سه رزمایش آغاز شده است و همچنان استمرار دارد.
وی با بیان اینکه در آینده نزدیک اولین مرحله این رزمایش به پایان میرسید تاکید کرد: هدف از این رزمایش، ایجاد امنیت برای کویرنشینان و رونق گردشگری و معادن غنی موجود در این مناطق است و برای همین منظور، ماموریت کویر به جد در دستور کار است. در همین راستا، ترددهای غیرمجاز از جمله حمل مواد مخدر، تردد اشرار و سایر جرایم غیرقانونی بهصورت کامل رصد خواهد شد.
رضایی با بیان اینکه مطالعات نشان داده است وقتی هزینه جرم تناسبی با آن نداشته باشد، نتیجه آن بازدارنده نیست، اضافه کرد: هزینه جرم در کشور ما موضوعی است که مورد غفلت قرار گرفته و انتظار است، مجلس انقلابی این موضوع را به جد پیگیری کند تا این مهم در قالب طرح دو فوریت یا حتی سه فوریت در دستور کار قرار گیرد و حقوق شهروندی به صورت کامل رعایت شود.
هشدار جانشین فراجا به اتباع غیرمجاز
وی گفت: صداوسیما و دیگر رسانه ها می توانند در راستای ماموریت خود که رساندن صدای مردم به گوش مسئولان است پیگیر این موضوع باشند تا هزینه جرم با آن متناسب شود و انشاءالله با همکاری قضایی وقوع جرایم در کشور نیز کاهش یابد.
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور در پاسخ پرسشی درباره تدابیر فراجا برای حضور اتباع غیرمجاز گفت: در کل جهان، وجود اتباع غیرمجاز جرم است و بخش قابل توجهی از اتباع، در کشور ما نیز غیرقانونی هستند. در همین راستا پیام هایی به کارفرمایان و اتباع غیرمجاز داده شده است تا نسبت به بازگشت و عدم فعالیت اقتصادی آنها در کشور اقدام کنند، اما اگر اصرار به این موضوع داشته باشند وظیفه ذاتی پلیس است تا با آن ها برخورد قانونی کند.
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور در پاسخ به این پرسش که وضعیت انتظامی - امنیتی استان سمنان چگونه ارزیابی می شود؟ اظهار کرد: استان سمنان، استان خادمان زائران امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) است و نیروی انتظامی استان نیز در این حوزه خدمات زیادی داشته است.
وی با بیان اینکه سمنان مردم با فرهنگی دارد، افزود: وقتی در دفاع مقدس علی رغم کمی جمعیت، چهار گردان همزمان از این استان به جبهه های حق علیه باطل اعزام میشد، نشان میدهد این مردم انقلابی هستند و پای آرمان های انقلاب خود ایستادهاند.
رضایی افزود: طبق هدف گذاریای که در فرماندهی انتظامی کل کشور برای این استان شده، نیروی انتظامی استان عملکردی فوق العاده داشته و در بحث جرم سرقت که دغدغه مردم و مسئولان است، استان سمنان روندی نزولی داشته و توانسته است میزان وقوع سرقت در استان را در سال گذشته ۱۷ درصد و از ابتدای سال تاکنون ۱۲ درصد کاهش دهد.
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه فرماندهی انتظامی استان سمنان در ریل واقعی و صحیح خود قرار دارد، خاطرنشان کرد: تلاش همکارانم در نیروی انتظامی استان، همکاری و همراهی حداکثری با سایر دستگاه ها از جمله دستگاه قضا است و همین همراهی و همدلی باعث شده است، فرماندهی انتظامی استان جزو برترین مجموعه ها در کشور باشد.
انتهای پیام
نظرات