• چهارشنبه / ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۴
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404021712155
  • خبرنگار : 90111

لائوتارو: دو روز تمام گریه کردم اما خودم را رساندم

لائوتارو: دو روز تمام گریه کردم اما خودم را رساندم

کاپیتان آرژانتینی اینتر از شرایط سختش برای دیدار با بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا گفت.

به گزارش ایسنا، لائوتارو مارتینس یکی از بازیکنانی بود که پیش‌بینی می‌شد دیدار برگشت برابر بارسلونا در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا را از دست بدهد اما این بازیکن آرژانتینی در این بازی حضور یافت و تاثیرگذارترین بازیکن تیمش بود. مارتینس در دیدار برگشت برابر بارسلونا گل نخست نراتزوری را به ثمر رساند و یک ضربه پنالتی را هم گرفت که هاکان چالهان‌اوغلو آن را تبدیل به گل کرد.

لائوتارو: دو روز تمام گریه کردم اما خودم را رساندم

به نقل از فوتبال ایتالیا، لائوتارو از شرایط سختش برای دیدار با بارسلونا صحبت کرد. کاپیتان اینتر گفت: دو روز تمام در خانه گریه کردم؛ چرا که وضعیت پایم خوب نبود و شرایط به‌خوبی پیش نمی‌رفت. اصلا دوست نداشتم که این بازی را از دست بدهم. به خانواده‌ام قول دادم که در این بازی حضور خواهم داشت و اینگونه هم شد.

لائوتارو: دو روز تمام گریه کردم اما خودم را رساندم

او ادامه داد: من اینگونه هستم و برای فوتبال زندگی می‌کنم. بعد از بازی رفت بسیار گریه کردم اما خودم را به این بازی رساندم و بسیار خوشحالم که حضورم تاثیرگذار بود و توانستیم راهی فینال شویم. حالا می‌خواهیم دست به تاریخ‌سازی بزنیم و قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را به دست بیاوریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha