• سه‌شنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۷:۵۹
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404021611024
  • خبرنگار : 90111

روایت جالب رافینیا از نخستین دیدارش با نیمار

روایت جالب رافینیا از نخستین دیدارش با نیمار

ستاره برزیلی بارسلونا گفت وقتی برای نخستین بار با نیمار دست داد از شدت خوشحالی، دیگر دوست نداشت که دستش را بشوید!

به گزارش ایسنا، رافینیا ستاره کلیدی و تاثیرگذار بارسلونا شده است. این بازیکن برزیلی در دوران ژاوی هرناندس نیمکت‌نشین محض بود اما با آمدن هانسی فلیک شرایطش کاملا تغییر کرده و به یکی از بهترین بازیکنان فوتبال جهان در پست خودش تبدیل شده است و حتی این شانس را دارد که توپ طلای سال جاری را هم از آن خود کند.

به نوشته روزنامه اسپانیایی اسپورت، رافینیا پیش از دیدار برگشت بارسا و اینتر از دور نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا از تجربه تلخش در دوران ژاوی تعریف کرد: «روزهای بسیار سختی بودند. ژاوی اصلا به من اعتماد نداشت. احساس می‌کردم نه ژاوی و نه دستیارانش اعتمادی به من ندارند. نهایت تلاشم را در زمین نشان می‌دادم اما فایده‌ای نداشت. تلاش کردم با ژاوی صحبت کنم اما این احساس را داشتم که صحبت‌کردن هیچ فایده‌ای نخواهد داشت و به همین خاطر تصمیم گرفته بودم از بارسا بروم تا اینکه هانسی فلیک آمد و من را متقاعد به ماندن کرد.»

روایت جالب رافینیا از نخستین دیدارش با نیمار

او همچنین روایت جالبی از نخستین برخوردش با نیمار داشت: «وقتی برای نخستین بار نیمار را دیدم واقعا شوکه شده بودم. به خودم گفتم «خدای من! نیمار با من دست داد و دیگر دستم را نخواهم شست.» به خدا قسم به این موضوع فکر کردم. واقعا از دیدن نیمار بسیار هیجان‌زده شده بودم.»

روایت جالب رافینیا از نخستین دیدارش با نیمار

بسیاری بر این باورند که رافینیا در بارسا حتی بهتر از نیمار بازی می‌کند و باید دید آیا این بازیکن برزیلی هم می‌تواند مانند هموطنش زمینه‌ساز قهرمانی آبی‌اناری‌ها در لیگ قهرمانان اروپا شود یا خیر.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha