• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404022013910
  • خبرنگار : 71129

بورل: نیمی از بمب‌هایی که بر سر مردم غزه می‌ریزد، توسط اروپا تامین می‌شود

بورل: نیمی از بمب‌هایی که بر سر مردم غزه می‌ریزد، توسط اروپا تامین می‌شود

رئیس سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا به شدت از این اتحادیه بابت ناکامی در توقف کارزار نظامی رژیم صهیونیستی در غزه انتقاد کرد و گفت: «نیمی از بمب‌هایی را که بر سر مردم غزه انداخته می‌شود ما تامین کرده‌ایم.»

به گزارش ایسنا، جوزپ بورل، رئیس سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از دریافت جایزه اروپایی «کارلوس پنجم» در صومعه یوسته در اسپانیا گفت: «اروپا شاهد بزرگترین پاکسازی قومی از جنگ جهانی دوم است که هدفش ایجاد یک "مکان استراحت و تعطیلات" پس از حذف فلسطینی‌هاست.»

به نقل از خبرگزاری آناتولی، وی اوضاع در غزه را نسل کشی دانست و ادامه داد، اتحادیه اروپا با وجود داشتن تمامی ابزارهای اعتراض و نفوذ بر اقدامات رژیم صهیونیستی، در متوقف کردن آن ناکام مانده است.

رئیس سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا همچنین ادامه داد: «اتحادیه اروپا آنچه را که می‌توانست، انجام نداد.»

بورل به نسل‌های جوان اروپا هشدار می‌دهد که باید هر چه سریع‌تر به سمت ادغام مالی و نظامی پیش بروند. او بیان می‌کند که در غیر این صورت، ممکن است با خطر فروپاشی تمدن اروپایی مواجه شوند. او همچنین به «آشوب‌طلبانی مانند ترامپ» و «دیکتاتورهایی مانند پوتین» اشاره می‌کند که در جهان کنونی تأثیرگذار هستند و ممکن است به بی‌نظمی و آشفتگی منجر شوند.

وی در ادامه استدلال کرد که چالش اصلی اروپا دیگر صلح داخلی نیست، بلکه چگونگی مدیریت روابط با سایر نقاط جهان است و افزود که این قاره باید یاد بگیرد که نگرانی‌های خارجی را برطرف کند.

رئیس سابق سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ادامه این اتحادیه را بابت واکنش آهسته در مسلح کردن اوکراین مقصر دانست و افزود، نبود تسلیحات برای اوکراین در جنگ پیامدهای جدی به همراه داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha