• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۰:۵۳
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404022014567
  • خبرنگار : 50187

ادای احترام معاون قوه قضائیه به مقام شهید سلیمانی و شهدای حمله تروریستی کرمان

ادای احترام معاون قوه قضائیه به مقام شهید سلیمانی و شهدای حمله تروریستی کرمان

ایسنا/کرمان حجت الاسلام والمسلمین هادی صادقی معاون قوه قضائیه با استقبال رئیس کل دادگستری و جمعی از اعضای شورای قضایی استان، وارد کرمان شد.

معاون قوه قضائیه در بدو ورود به پایتخت مقاومت جهان اسلام، با حضور در گلزار شهدای بین‌المللی کرمان، ضمن قرائت فاتحه بر مزار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای حمله تروریستی ۱۴۰۲، یاد و خاطره آنان را گرامی داشت و با آرمان‌هایشان تجدید میثاق نمود.

رئیس کل دادگستری استان شامگاه شنبه ۲۰ اردیبهشت در حاشیه ورود معاون قوه‌ قضائیه به کرمان گفت: برنامه محوری و اصلی معاون قوه قضاییه و رئیس مرکز حل اختلاف کشور در سفر دو روزه به استان کرمان، سخنرانی در همایش آوای صلح است.

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی افزود: در همایش استانی آوای صلح از فعالان شوراهای حل اختلاف، هیئت‌های صلح، داوران و میانجیگران سراسر استان تجلیل می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اهمیت و نقش بارز و برجسته اصحاب رسانه بعنوان رکن چهارم دموکراسی در اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به جامعه بیان کرد: در سال‌های گذشته هیئت صلح رسانه و مطبوعات راه‌اندازی شده و در این همایش ابلاغ اعضای جدید هیئت صلح مطبوعات توسط معاون قوه قضائیه اعطا می‌شود.

وی با اشاره به دو روزه بودن سفر معاون قوه قضائیه به استان کرمان تأکید کرد: حضور در گلزار شهدا و ادای احترام به مقام مقام شامخ شهدا خصوصاً شهید حاج قاسم سلیمانی، امضا و تبادل تفاهمنامه همکاری بین دادگستری و کانون کارشناسان رسمی، اعطای احکام داوران و میانجیگران جدید از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده در این سفر است.

رئیس شورای قضایی استان کرمان تأکید کرد: نشست صمیمانه معاون قوه قضائیه با هیئت‌های صلح طوایف جنوب استان کرمان و اعطای احکام صلح یاری به ایشان از دیگر برنامه‌های مهم این سفر است.

وی افزود: معاون قوه قضائیه در محل سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشگاه شهید باهنر کرمان نشست صمیمی و جلسه پرسش و پاسخ با اساتید و دانشجویان رشته حقوق این دانشگاه را در برنامه‌های خود خواهد داشت.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha