• یکشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۴
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1404022114892
  • خبرنگار : 50963

سرپرست ثبت احوال استان بوشهر خبر داد

رسوب تعداد زیادی کارت ملی در دفاتر پیشخوان و ادارات ثبت احوال در استان بوشهر

رسوب تعداد زیادی کارت ملی در دفاتر پیشخوان و ادارات ثبت احوال در استان بوشهر

ایسنا/بوشهر سرپرست ثبت احوال استان بوشهر با ابراز نگرانی از باقی ماندن تعداد زیادی کارت ملی در دفاتر پیشخوان و ادارات ثبت احوال گفت: به متقاضیانی که پیامک صدور کارت را دریافت کرده‌اند توصیه می‌شود هرچه سریع‌تر برای دریافت کارت خود اقدام کنند.

 حیدر عمرانی، سرپرست ثبت احوال استان بوشهر روز یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه صدور کارت‌های هوشمند ملی به صورت فراگیر از سال ۱۳۹۳ آغاز و تاریخ اعتبار آن ۷ سال در نظر گرفته شده بود، گفت: بنا به بررسی‌های صورت گرفته و حسب ضرورت، اعتبار آن دسته از کارت‌های هوشمند ملی که اعتبار آنها به اتمام رسیده، تا پایان سال ۱۴۰۵ تمدید شده است.

وی به بیان هوشمندسازی خدمات ثبت احوال اشاره کرد و افزود : توسعه خدمات هوشمند در راستای دولت الکترونیک موجب تسریع در ارائه خدمات‌رسانی به مردم می‌شود و در پایگاه اطلاعات خانواده تمامی اطلاعات افراد و خانواده درجه یک آنان بر اساس شماره ملی به یکدیگر متصل و قابل نمایش است و این پایگاه قابلیت اتصال به همه اطلاعات یک فرد در سایر ‌دستگاه‌های اجرایی را دارد.

سرپرست ثبت احوال استان بوشهر از صدور ۸۲۷ هزار و ۵۴۹ فقره کارت هوشمند ملی در این استان خبر داد و گفت: این میزان معادل ۹۹ درصد از کل درخواست‌های ثبت شده برای صدور کارت ملی هوشمند در استان است.

عمرانی با بیان اینکه از این تعداد ۸۱۸ هزار و ۹۴ کارت به متقاضیان تحویل داده شده است خاطرنشان کرد: ۹ هزار و ۴۵۵ فقره کارت ملی هوشمند صادر شده آماده تحویل در دفاتر پیشخوان ثبت احوال است.

وی افزود: تاکنون ۹۱۴ هزار و ۹۶۸ درخواست کارت هوشمند ملی در استان ثبت شده که از این تعداد ۸۲۷ هزار و ۹۶۸ فقره صادر شده است و ۸۷ هزار و ۴۱۹ مورد درخواست در صف صدور قرار دارند.

سرپرست ثبت احوال استان بوشهر با اشاره به تسهیل فرآیند پیگیری کارت هوشمند ملی گفت: متقاضیانی که هنوز کارت خود را دریافت نکرده‌اند می‌توانند از طریق سایت ncr.ir یا شماره‌گیری کد USSD #۶۰۹۰۴ از وضعیت درخواست خود مطلع شوند.

عمرانی درباره افرادی که درخواست آنان در صف صدور قرار دارد توضیح داد: رسید کاغذی که هنگام ثبت‌نام داده می‌شود تا زمان دریافت کارت هوشمند ملی معتبر است و برای همه امور اداری، آموزشی و بانکی قابل استفاده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha