• چهارشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404022417355
  • خبرنگار : 71516

اردوغان از طریق ویدئوکنفرانس در نشست با الجولانی، ترامپ و بن‌سلمان شرکت کرد

اردوغان از طریق ویدئوکنفرانس در نشست با الجولانی، ترامپ و بن‌سلمان شرکت کرد

رئیس‌جمهور ترکیه از طریق ویدئوکنفرانس در نشست با رئیس‌جمهور آمریکا، ولیعهد عربستان و سرکرده تحریرالشام در ریاض شرکت کرده است.

به گزارش ایسنا، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه از طریق ویدئو کنفرانس در یک نشست با «دونالد ترامپ» همتای آمریکایی خود، «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان و «ابومحمد الجولانی» سرکرده تحریرالشام و رئیس موقت سوریه شرکت کرد.

پیش از این کاخ سفید اعلام کرد دیدار «دونالد ترامپ» و «ابومحمد الجولانی» سرکرده تحریرالشام در ریاض آغاز شد.

دیدار بن سلمان و الجولانی در ریاض

این دیدار در حاشیه نشست سران شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا برگزار می‌شود.

این جلسه پشت درهای بسته برگزار شد و به خبرنگاران اجازه حضور در این جلسه داده نشد. کاخ سفید بلافاصله اعلام نکرد که چه افراد دیگری در این جلسه حضور دارند یا جزئیات دیگری از این گفتگو ارائه نکرد.

ترامپ شامگاه سه‌شنبه در سخنرانی خود در ریاض گفته بود که به دنبال این است که به سوریه، که از بیش از یک دهه جنگ داخلی بیرون آمده است، «فرصتی برای صلح» تحت نظارت الجولانی بدهد.

ترامپ در راستای سفر منطقه‌ای خود سه‌شنبه وارد ریاض شد و با محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان دیدار کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha