• چهارشنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۴
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404022417413
  • خبرنگار : 71299

هشدار استاندار ایلام:

بی‌نظمی در تولید نان قابل‌قبول نیست/ کیفیت نان باید ارتقا یابد

بی‌نظمی در تولید نان قابل‌قبول نیست/ کیفیت نان باید ارتقا یابد

ایسنا/ایلام استاندار ایلام با انتقاد از نبود مدیریت منسجم در حوزه آرد و نان، بر لزوم تدوین برنامه‌ای جامع و عملیاتی برای بهبود کیفیت نان در استان تأکید کرد.

احمد کرمی امروز ۲۴ اردیبهشت در نشست شورای آرد و نان استان اظهار کرد: فقدان مدیریت واحد در نظارت بر فرآیند تولید و توزیع آرد و نان، یکی از چالش‌های اساسی این حوزه است که تأثیر مستقیمی بر کیفیت نان گذاشته و موجب نارضایتی عمومی شده است.

وی با اشاره به تخلفاتی نظیر رعایت نکردن ساعات پخت، تعطیلی‌های خودسرانه نانوایی‌ها و کم‌فروشی، افزود: این مشکلات باید به‌طور جدی شناسایی و با اجرای برنامه‌های عملیاتی و منسجم برطرف شوند.

کرمی خواستار تدوین برنامه‌ای مشخص از سوی حوزه معاونت اقتصادی استانداری، فرمانداران و دستگاه‌های تخصصی برای ارتقاء کیفیت نان شد و تصریح کرد: هدف از راه‌اندازی سامانه‌ها، نظم‌بخشی، کنترل بهتر فرآیندها و تسهیل امور مردم و نه ایجاد روندهای پیچیده و مشکلات جدید است.

                                                      بی‌نظمی در تولید نان قابل‌قبول نیست/ کیفیت نان باید ارتقا یابد

وی با بیان اینکه نان ابتدایی‌ترین نیاز معیشتی مردم است خاطرنشان کرد: باید تلاش شود تا نان با کیفیت، به‌موقع و بدون مشکل در اختیار مردم قرار گیرد.

استاندار ایلام با اشاره به تعدد سامانه‌های مرتبط با توزیع، خرید و تولید آرد و نان، تأکید کرد و گفت: وجود سامانه‌های مختلف بدون مدیریت واحد، نه‌تنها مشکلی را حل نکرده بلکه باعث سردرگمی و نارضایتی مردم شده است.

وی همچنین از ناهماهنگی میان مراکز خرید آرد و دستگاه‌های متولی انتقاد کرد و خواستار تعیین تکلیف فوری این وضعیت شد.

کرمی با تأکید بر لزوم به‌روز بودن نظارت‌ها افزود: اشکالات موجود در زنجیره آرد و نان باید با جدیت پیگیری و برطرف شود، چرا که در شرایط دشوار اقتصادی، نمی‌توان ضعف در تأمین نان مردم را پذیرفت.

استاندار ایلام همچنین خواستار بررسی مسائل و دغدغه‌های صنفی خبازان، استفاده از تمام ظرفیت‌های اجرایی برای بهبود کیفیت نان و تقویت هماهنگی میان دستگاه‌ها و فرمانداری‌ها شد.

وی با اشاره به تردد سالانه بیش از ۸ میلیون نفر در استان، گفت: تأمین نان باید با در نظر گرفتن این میزان تردد برنامه‌ریزی شود، همچنین نظارت دقیق و جلوگیری از انحراف در توزیع آرد، از الزامات حفظ منافع عمومی است.

انتهی پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha