• جمعه / ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404022618654
  • خبرنگار : 71610

منع اقامه نماز صبح جمعه در مسجد ابراهیمی توسط رژیم صهیونیستی

منع اقامه نماز صبح جمعه در مسجد ابراهیمی توسط رژیم صهیونیستی

در ادامه سیاست‌های سرکوبگرانه علیه مقدسات اسلامی، نیروهای اشغالگر صهیونیستی از برگزاری نماز صبح جمعه در مسجد تاریخی ابراهیمی جلوگیری کردند.

به گزارش ایسنا، منابع محلی در شهر الخلیل واقع در جنوب کرانه باختری اشغالی اعلام کردند که نظامیان رژیم صهیونیستی بامداد جمعه، با ممانعت از ورود نمازگزاران فلسطینی به مسجد ابراهیمی، آنها را وادار کردند تا نماز خود را در فضای بیرونی این مکان مقدس به‌جا بیاورند.

طبق گزارش مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، این نیروها در اقدامی تحریک‌آمیز، با شلیک بمب‌های صوتی به سمت نمازگزاران، جو رعب و وحشت ایجاد کردند و ضمن جلوگیری از اقامه نماز در داخل مسجد، محدودیت‌هایی جدی را برای شهروندان فلسطینی اعمال کردند.

بنا بر گزارش‌ها، تجاوزات صهیونیست‌ها به مسجد ابراهیمی در هفته‌های اخیر شدت گرفته و علاوه بر منع اذان و محدود کردن کارکنان مسجد، نصب دروازه‌های الکترونیکی و احداث ایست‌های بازرسی به بهانه‌های امنیتی، بخشی از سیاست‌هایی است که با هدف تغییر بافت تاریخی و مذهبی این مکان مقدس دنبال می‌شود.

فعالان حقوق بشر و نهادهای بین‌المللی پیش‌تر درباره تلاش رژیم صهیونیستی برای یهودی‌سازی اماکن اسلامی و تغییر هویت آن‌ها، هشدار داده‌ بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha