• دوشنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1404022920994
  • خبرنگار : 50136

مدیرحج و زیارت استان خبر داد

واکسیناسیون ۲۴۱۰ نفر از زائران خانه خدا در آذربایجان غربی

واکسیناسیون ۲۴۱۰ نفر از زائران خانه خدا در آذربایجان غربی

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرحج و زیارت آذربایجان غربی گفت: از ابتدای فروردین سال جاری تاکنون، تعداد ۲۴۱۰ نفر از زائران عمره و تمتع توسط هلال احمر استان واکسینه شدند.

مطیع حق شناس در همایش متمرکز آموزشی و توجیهی زائرین حج تمتع استان با حضور مسئولان استانی، پیشکسوتان، کارگزاران زیارتی و زائرین شهرستان ارومیه که در سالن دو هزار نفری ارومیه برگزار شد، افزود: ۲۲۰۲ نفر از زائران استان در قالب ۱۵ کاروان ثبت‌نام کرده‌اند که شامل ۱۱۲۸ مرد و ۱۰۷۴ زن هستند.

وی با بیان اینکه اعزام زائرین از پنجم تا نهم خردادماه انجام خواهد شد،گفت: کاروان‌ها پس از احرام در میقات جُحفه، ابتدا به مکه مکرمه و پس از انجام مناسک حج، به مدینه منوره اعزام خواهند شد.

وی افزود: تمامی زائران تحت معاینات پزشکی قرار گرفته‌اند، آموزش‌های لازم ارائه شده و کلاس‌های توجیهی در مراحل پایانی قرار دارد.

حق شناس یادآور شد: ۶۰ درصد هزینه سفر به اسکان زائرین اختصاص یافته و تلاش شده تا بهترین خدمات ممکن به حجاج ارائه شود.

به گزارش ایسنا به نقل از هلال احمر آذربایجان غربی، وی گفت: جمعیت هلال احمر استان هم‌زمان با مراحل اجرایی حج تمتع، خدمات پزشکی و بهداشتی گسترده‌ای به زائرین ارائه داده است همچنین جلسات آموزشی و مشاوره‌های بهداشتی با محوریت مسائل مرتبط با سفر حج، توسط پزشکان کاروان‌ها و با همکاری واحد بهداشت و درمان هلال‌احمر برگزار شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha