• دوشنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۳
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404022921034
  • خبرنگار : 71588

هدف قرار دادن ۳ خودروی نظامی متعلق به صهیونیست‌ها توسط نیروهای مقاومت

هدف قرار دادن ۳ خودروی نظامی متعلق به صهیونیست‌ها توسط نیروهای مقاومت

گردان‌های عزالدین قسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز (دوشنبه) از اجرای یک عملیات کمین ترکیبی موفق‌آمیز در غرب «بیت‌ لاهیا» واقع در شمال نوار غزه و وارد کردن تلفاتی در صفوف صهیونیست‌ها در پی این عملیات خبر داد.

به گزارش ایسنا، گردان‌های عزالدین قسام، شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که نیروهای مبارز این گردان‌ها موفق شدند یک عملیات کمین ترکیبی را در غرب «بیت ‌لاهیا» واقع در شمال نوار غزه اجرا کنند.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، گردان‌های عزالدین القسام همچنین تاکید کرد: مجاهدان ما سه دستگاه خودروی زرهی متعلق به رژیم صهیونیستی را با دو بمب انفجاری از نوع «شُواظ» و یک راکت از نوع «تاندوم» هدف قرار دادند و پس از آن مجاهدان ما با نیروی کمکی دشمن وارد درگیری شدند و شماری از نیروهای دشمن را در منطقه «العطاطره» واقع در غرب بیت‌لاهیا در شمال نوار غزه کشته یا زخمی کردند.

در همین رابطه، نیروهای شهید عمر القاسم، شاخه نظامی جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین نیز از هدف قرار دادن نیروهای پیاده‌نظام رژیم صهیونیستی توسط رزمندگان آن با مسلسل و منفجر کردن بمبی در منطقه «العطاطره» واقع در شمال غرب غزه خبر داد.

نیروهای شهید عمر القاسم همچنین تاکید کرد، مبارزان آن طی این درگیری‌ها شماری از سربازان رژیم اشغالگر را زخمی کردند.

با وجود گذشت ماه‌ها از آغاز جنگ علیه نوار غزه، رژیم صهیونیستی همچنان به حملات روزانه خود ادامه می‌دهد؛ حملاتی که عمدتاً غیرنظامیان، به‌ویژه زنان و کودکان را هدف قرار داده است. همچنین این رژیم مانع ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه می‌شود و تمام گذرگاه‌ها را بسته و این منطقه را در محاصره کامل قرار داده است.

به‌رغم جنایت‌های گسترده ارتش رژیم صهیونیستی در غزه، این رژیم هنوز به اهداف خود برای نابودی حماس و آزادی زندانیانش دست نیافته است و نیروهایش هر روز متحمل تلفات سنگینی در غزه می‌شوند.

پس از ۲ ماه آتش‌بس شکننده، ارتش رژیم صهیونیستی در تاریخ ۱۸ مارس عملیات نظامی خود در غزه را از سر گرفت. در جریان آتش‌بس پیشین، ۳۳ زندانی صهیونیست شامل هشت کشته در ازای آزادی حدود ۱۸۰۰ اسیر فلسطینی به تل‌آویو تحویل داده شدند.

با وجود مخالفت بسیاری از خانواده‌های زندانیان صهیونیست با تداوم جنگ، اما «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنان بر آنچه «راهبرد افزایش فشار نظامی» می‌خواند، به‌عنوان تنها راه آزادی زندانیان پافشاری می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha