• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۶:۴۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404023022082
  • خبرنگار : 71496

استقبال کمیته‌های مقاومت فلسطین از تصمیم یمن برای محاصره بندر حیفا

استقبال کمیته‌های مقاومت فلسطین از تصمیم یمن برای محاصره بندر حیفا

کمیته‌های مقاومت فلسطین ضمن تبریک به نیروهای مسلح یمن به دلیل تصمیمش برای محاصره دریایی بندر حیفا، آن را گام مهمی در مسیر بازدارندگی دشمن صهیونیستی دانست.

به گزارش ایسنا، کمیته‌های مقاومت فلسطین امروز سه‌شنبه در بیانیه‌ای به نیروهای مسلح یمن و جنبش انصارالله در این کشور به دلیل تصمیم برای محاصره دریایی بندر اشغالی حیفا تبریک گفت و آن را یک تغییر کیفی و محوری و گامی استراتژیک و مهم در مسیر بازدارندگی دشمن صهیونیستی توصیف کرد.

به گزارش سایت شبکه خبری المیادین، کمیته‌های مقاومت فلسطین در ادامه تاکید کرد: این تصمیم یمنی‌ها به ویژه پس از تعطیل کردن بندر اشغالی ایلات و محاصره هوایی فرودگاه اللد (بن گوریون) پیامدهای جدی برای اقتصاد رژیم صهیونیستی خواهد داشت.

همچنین در ادامه این بیانیه تاکید شد: این تصمیم شجاعانه یمن توهم، زورگویی و تکبر صهیونیستی را که نتانیاهو سعی دارد به مردم خود عرضه کند، از بین می‌برد.

کمیته‌های مقاومت فلسطین در ادامه نیز اعلام کرد: یمن سرافراز با استواری و اراده‌ای تزلزل‌ناپذیر به راه مقاومت ادامه می‌دهد و ثابت می‌کند که عزت و سربلندی خریدنی نیستند.

همچنین در پایان این بیانیه تاکید شد: یمن تهدید نمی‌کند بلکه اجرا می‌کند و حرف‌هایش حقیقت داشته و عملکرد ایمانی خالصانه‌ای دارد.

پیش از این «یحیی سریع»، سخنگوی نیروهای مسلح یمن روز دوشنبه از آغاز تصمیم محاصره دریایی بندر حیفا خبر داد.

وی گفت: این تصمیم در پاسخ به تشدید تنش و حملات وحشیانه دشمن اسرائیلی و تداوم محاصره و گرسنه نگه داشتن ملت فلسطین اتخاذ شده است.

مرکز هماهنگی عملیات انسانی در یمن نیز اعلام کرد که نیروهای مسلح یمن هر کشتی را که به سمت حیفا برود یا با آن ارتباطی داشته باشد، هدف قرار خواهند داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha