• شنبه / ۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۱۷
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404030300820
  • خبرنگار : 50037

مدیر میراث فرهنگی شهرستان:

رزن به موزه نیاز دارد

رزن به موزه نیاز دارد

ایسنا/همدان مدیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان رزن و درگزین گفت: با توجه به وجود آثار تاریخی بسیار در شهرستان رزن و به دلیل نبود موزه در این شهرستان، فعلا آثار تاریخی رزن در استان نگهداری می‌شود که در همین رابطه این شهرستان نیازمند راه‌اندازی و ایجاد موزه است.

علی فتحیان راسخ در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از برنامه‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان رزن و درگزین احداث و راه‌اندازی موزه در شهرستان رزن بوده که با جدیت پیگیر این امر مهم برای شهرستان هستیم.

وی تصریح کرد: در حال حاضر شهرستان رزن دارای ۷۰ اثر تاریخی شناخته شده بوده که از این تعداد آثار ۵۰ اثر ثبت فهرست ملی کشور شده است، ضمن اینکه در شهرستان درگزین نیز حدود ۴۰ اثر تاریخی شناخته شده وجود دارد که تعداد ۲۰ اثر از این آثار ثبت فهرست ملی کشور است.

فتحیان راسخ ادامه داد: با توجه به اینکه نماینده شهرستانهای رزن و درگزین اعتبار بسیار خوبی را برای راه‌اندازی بازارچه‌های فصلی در سه شهر رزن، قروه و دمق  اخذ کرده، در همین رابطه طی رایزنی با شهرداری به دنبال آن هستیم که در دل این بازارچه‌ها موزه مردم شناسی را تعریف کنیم و در این بازارچه‌های فصلی مردم به راحتی بتوانند از آثار تاریخی به نمایش گذاشته شده در بازارچه فصلی این شهرستانها بازدید کنند.

وی در ادامه  از پیگیری  برای ثبت ملی دو حمام تاریخی بابانظر و هریان شهرستان رزن خبر داد و تصریح کرد: کارهای ثبت ملی حمام تاریخی بابانظر انجام شده و در این رابطه اداره کل میراث فرهنگی استان موافقت کرده که روند کارهای ثبتی آن را انجام دهد که این امر در دست انجام است.

فتحیان راسخ با بیان اینکه کارهای مقدماتی ثبت ملی حمام تاریخی هریان نیز در دست انجام است، افزود: آثار دیگری را نیز برای ثبت ملی جزء برنامه خواهیم داشت که از جمله این موارد می‌توان به قلعه امیر نظام فارسجینی، قلعه هریان و نیز منطقه هدف گردشگری بقراطی رزن اشاره کرد.

وی در ادامه با اشاره به صنعت سبز گردشگری و  لزوم توسعه خانه‌های بوم‌گردی، گفت: در حال حاضر در روستای قینرجه رزن یک مورد خانه بوم‌گردی دارای فعالیت بوده، ضمن اینکه کارهای راه‌اندازی یک مورد خانه بوم‌گردی نیز در روستای بابانظر در حال انجام قرار داشته و متقاضی این طرح برای استفاده از تسهیلات تبصره ۱۸ به بانک معرفی شده و با اعلام این تسهیلات، مبلغ مورد نظر به وی پرداخت خواهد شد تا بتواند روند کارهای راه‌اندازی این خانه بوم گردی را هر چه سریعتر انجام دهد.

فتحیان راسخ با اشاره به اینکه در شهر شاهنجرین درگزین هم به دنبال راه‌اندازی خانه بوم گردی هستیم چرا که این شهر پتانسیل لازم برای راه‌اندازی خانه بوم‌گردی را دارد، یادآور شد: با توجه به چشمه‌ها و برکه‌های خوب این شهر در حال حاضر یک سرمایه‌گذار برای احداث آکواریوم تمام شیشه با استفاده از ظرفیت چشمه شاهنجرین به منظور رونق گردشگری این منطقه اعلام آمادگی کرده است‌.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha