• شنبه / ۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404030301073
  • خبرنگار : 50034

نماینده ولی فقیه در استان همدان:

آزادسازی خرمشهر و عوامل آن باید بررسی شود

آزادسازی خرمشهر و عوامل آن باید بررسی شود

ایسنا/همدان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان با بیان اینکه امروز باید آزاد سازی خرمشهر و عوامل آن بررسی شود، گفت: پیام فتح خرمشهر این است که نباید تنها به تحلیل‌های ظاهری نگاه کرد و از اراده الهی غافل شد.

آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی موثقی شنبه ۳ خرداد در صبحگاه مشترک نیروهای مسلح به مناسبت گرامیداشت سوم خرداد، اظهار کرد: سالروز فتح خرمشهر، از لحاظ قواعد نظامی این کار بسیار پیچیده و سخت بود و حتی دشمن گمان نمی‌کرد رزمندگان اسلام بتوانند موفق شوند.  

وی با بیان اینکه زمانی که حضرت موسی(ع) به رود نیل رسید، ظواهر نشان دهنده شکست ایشان بود اما آنچه اتفاق افتد، مسئله دیگری بود، تصریح کرد: نگاه حضرت موسی(ع) بر این اساس بود که کارها و اراده‌ها دست یک نفر دیگر است .

 امام جمعه همدان با تأکید براینکه اگر یک ملت، متصل به مبدا الهی باشد، سرنوشت‌ها تغییرپذیر می‌شوند، افزود: آنچه توانست خرمشهر را آزاد کند، ارتباط با خدا و اعتقاد به ما می‌توانیم بود.

شعبانی موثقی با بیان اینکه شهید رئیسی همیشه بر این عبارت که «ما می‌توانیم» تأکید داشت و امیدوار به حل مشکلات بود، اظهار کرد: امید به حل مسئله، تحرک ایجاد می‌کند.

نماینده ولی فقیه در استان همدان با اشاره به اینکه نیروهای مسلح ما در سه سال اخیر پیشرفت‌های بسیاری داشته‌اند و قدرت نظامی خود را به رخ جهانیان کشاندند، خاطرنشان کرد: فرزندان این آب و خاک به هر چه فکر می‌کنند و می‌خواهند، دست پیدا می‌کنند.

انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha