• یکشنبه / ۴ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۹
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1404030402122
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

هشدار آب منطقه‌ای استان:

شنا کردن در تاسیسات و منابع آبی کهگیلویه و بویراحمد ممنوع است

شنا کردن در تاسیسات و منابع آبی کهگیلویه و بویراحمد ممنوع است

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد از ممنوعیت شنا در تاسیسات و منابع آبی این استان خبر داد.

آرش مصلح روز یکشنبه چهارم خرداد در جمع خبرنگاران، با اعلام ممنوعیت شنا در تاسیسات و منابع آبی این استان و ضرورت توجه همه افراد به این موضوع گفت: در صورت بی‌توجهی و بروز هر گونه اتفاق ناگواری همچون غرق شدگی و... مسئولیتی متوجه شرکت آب منطقه ای استان نخواهد بود.

وی اظهار کرد: با توجه به شروع فصل گرما و همچنین گردش و تفریح افراد در کنار رودخانه‌ها، سدها، کانال‌ها و تاسیسات و منابع آبی استان کهگیلویه و بویراحمد، لازم است تا نسبت به رعایت قوانین و مقررات و عدم انجام شنا در این منابع آبی، از بروز هر گونه خطر جانی احتمالی جلوگیری شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: در صورت عدم رعایت قوانین و بی توجهی به تذکرات و اعلام خطرها، بروز هر گونه اتفاقی در این‌ باره، خسارت‌های ناگواری به دنبال خواهد داشت که امیدواریم همه مردم نسبت به آن حساسیت لازم را داشته باشند.

مصلح تصریح کرد: طول رودخانه ها و مسیل‌ها، کانال‌های آبی و دیگر تاسیسات آبی استان زیاد است و با وجود نصب علائم هشدار دهنده و همچنین اطلاع رسانی از طرق مختلف، باز هم تاکید می‌شود تا افراد از نزدیک شدن به تاسیسات و منابع آبی جهت شنا کردن در آنها و هرگونه سهل انگاری در این باره جدا خودداری کنند تا شاهد حوادث ناگوار نباشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha