• دوشنبه / ۵ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۱۹
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1404030502517
  • خبرنگار : 50963

مدیرکل کمیته امداد بوشهر خبرداد

جذب ۱۲ هزار حامی برای ایتام استان بوشهر

جذب  ۱۲ هزار حامی برای ایتام استان بوشهر

ایسنا/بوشهر مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر گفت: امسال جذب ۱۲ هزار حامی برای حددو ۷ هزار یتیم و محسنین برای استان تکلیف شده که قصد داریم با همکاری حوزه بسیج به این مهم دست پیدا کنیم.

عباس روشن مدیر کل کمیته امداد امام خمینی ره استان بوشهر در دیدار با سردار خرمدل فرمانده جدید سپاه استان  گفت: ما در سال گذشته توانسته‌ایم با هم‌افزایی بسیج سازندگی برنامه‌هایی خوبی از جمله توزیع ۶۰۰ دستگاه کولر در سطح استان انجام دهیم.

روشن در ادامه افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون نیز تعداد ۵۵۱ دستگاه کولر در شهرستان‌های جنوبی توزیع شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر ضمن تاکید بر همکاری‌های صورت گرفته میان کمیته امداد و سپاه اظهار کرد: از ابتدای سال جاری طبق تفاهم‌نامه‌های موجود گلنک‌زنی تعداد ۱۰۰ واحد مسکونی شروع شده که مقرر شده تا پایان سال ۱۴۰۴ تکمیل و تحویل مددجویان معزز شود.

روشن خاطر نشان کرد: طبق مصوبه‌ای که در سال ۱۳۹۹ میان کمیته امداد و مجموعه بسیج صورت گرفته، مقرر شده ۱۰ هزار حامی بسیجی در حمایت از ایتام و محسنین تحت پوشش کمیته امداد داشته باشیم که امیدواریم در راستای همان مصوبه این امر محقق شود.

وی در ادامه افزود: امسال جذب ۱۲ هزار حامی برای حددو ۷ هزار یتیم و محسنین برای استان تکلیف شده که قصد داریم با همکاری حوزه بسیج به این مهم دست پیدا کنیم.

مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر یاد آور شد: یکی دیگر از برنامه‌های کمیته امداد توزیع جهیزیه است که در حال حاضر هیچ پشت نوبت برای دریافت جهیزیه نداریم و در این زمینه هر زوجی که اقدام به امر مقدس ازدواج نماید در کمترین زمان جهیزیه دریافت خواهد کرد.

در ادامه سرتیپ دوم پاسدار حمید خرمدل ضمن تشکر و قدردانی از زحمات و تلاش‌های بی‌وفقه مجموعه امدادگران کمیته امداد اظهار داشت: کمیته امداد از سپاه جدا نیست و با در اختیار گذاشتن همه امکانات و تجهیزات مجموعه بسیج و سپاه، کما فی سابق در راستای کمک به محرومین دریغ نخواهیم کرد.

وی در ادامه افزود: مردم سرمایه اصلی این نظام و انقلاب هستند و ما در یاری رساندن به نیازمندان در کنار کمیته امداد خواهیم بود.

خرمدل عنوان کرد: از ماموریت‌های مهم سپاه در راستای منویات رهبر انقلاب پیگیری مسئله ازدواج و فرزندآوری برای کمک به رشد جمعیت جوان کشور است که تلاش می‌کنیم در آینده نزدیک شاهد روند رو به رشد آن باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha