• چهارشنبه / ۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404030704533
  • خبرنگار : 50199

رئیس پلیس راه مازندران خبرداد

 اعمال محدودیت ترافیکی آخر هفته در محورهای مازندران

 اعمال محدودیت ترافیکی آخر هفته در محورهای مازندران

ایسنا/مازندران رئیس پلیس راه مازندران از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمال کشور در پایان هفته جاری خبر داد.

سرهنگ هادی عبادی چهارشنبه ۷ خرداد گفت: تردد موتورسیکلت از ساعت ۱۲ ظهر چهارشنبه هفتم خرداد تا ساعت ۶ صبح شنبه ۱۰ خرداد در محورهای کرج ـ چالوس، هراز، فیروزکوه، تهران، سمنان، مشهد و بالعکس ممنوع است. این ممنوعیت شامل موتورسیکلت‌های امدادی و انتظامی نخواهد شد.

او با اشاره به محور کرج ـ چالوس افزود: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت در این محور همچنان ممنوع است. همچنین در صورت افزایش حجم ترافیک، از ساعت ۱۴ روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفتم و هشتم خرداد، مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران به طور کامل مسدود می‌شود و از ساعت ۱۶، محور از پل زنگوله به سمت چالوس به صورت یک‌طرفه خواهد بود. این طرح تا ساعت ۲۴ ادامه دارد و پس از آن مسیر دوطرفه خواهد شد.

عبادی، درباره محدودیت‌های روز جمعه نهم خرداد نیز گفت: از ساعت ۱۴، تردد خودروهایی که از آزادراه تهران ـ شمال قصد عزیمت به چالوس را دارند، ممنوع است. همچنین از ساعت ۱۵ مسیر پل زنگوله به سمت چالوس بسته می‌شود و از ساعت ۱۷، مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران به صورت یک‌طرفه اجرا خواهد شد. این محدودیت‌ها تا ساعت ۲۴ ادامه دارد اما در صورت کم‌ترافیک بودن مسیر، ممکن است زودتر پایان یابد.

او همچنین تصریح کرد: تردد خودروهایی که قصد عزیمت به چالوس را دارند در روزهای محدودیت، از ساعت ۱۱ از میدان امیرکبیر ممنوع است. با این حال تردد افراد محلی در مسیر جاده قدیم کرج ـ چالوس تا محدوده پل زنگوله بلامانع است.

رئیس پلیس راه مازندران درباره تردد در محور هراز گفت: تردد تریلرها در این محور همچنان ممنوع است و همچنین کامیون‌ها و کامیونت‌ها به جز حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی، در روز چهارشنبه از ساعت ۱۲ تا ۲۴ و در روزهای پنجشنبه و جمعه از ساعت ۸ تا ۲۴ اجازه تردد نخواهند داشت.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، او در پایان اظهار کرد: در صورت افزایش حجم ترافیک، ممکن است روز جمعه طرح یک‌طرفه به صورت مقطعی در محدوده پلور تا لاریجان اجرا شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha