• شنبه / ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ / ۲۰:۴۰
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404031006440
  • خبرنگار : 50653

حریق ماهورک شهرستان بوئین‌میاندشت مهار شد

حریق ماهورک شهرستان بوئین‌میاندشت مهار شد

ایسنا/اصفهان مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از حریق بخشی از مراتع ماهورک شهرستان بوئین‌میاندشت پس از تلاش دوساعته خبرداد.

منصور شیشه‌فروش در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: حریق ساعت ۱۴:۱۵ دقیقه بعدازظهر امروز شنبه ۱۰ خرداد در بخشی از مراتع ماهورک شهرستان بوئین‌میاندشت رخ داد. پس از دو ساعت تلاش عوامل محلی و نیروهای مردمی، یگان حفاظت از منابع طبیعی و آتش‌نشانی این حریق مهار شد. در این حادثه ۲.۵ هکتار از مراتع طعمه حریق و خساراتی به آن وارد شد.

وی افزود: با توجه به افزایش احتمال وقوع حریق به‌دلیل خشکی پوشش‌های گیاهی، وزش بادهای گرم و تداوم شرایط افزایش دما در ماه‌های پیش رو، مجدداً تأکید می‌شود که گردشگران، مسافران، کشاورزان، مرتع‌داران و ساکنین مجاور منابع طبیعی از روشن کردن آتش در مراتع، حاشیه جاده‌ها و پوشش‌های گیاهی خودداری کنند، همچنین رها کردن ته‌سیگار، کبریت، اشیای صیقلی و بطری‌های آب معدنی و کنسرو در مراتع و حاشیه جاده‌ها ممنوع است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان بیان کرد: کشاورزان و باغداران نیز باید از آتش زدن بقایای گیاهی در مزارع و علوفه‌های کف باغات خودداری کنند. در صورت مشاهده هرگونه آتش در عرصه‌های طبیعی، لازم است موارد به‌سرعت به یگان حفاظت از منابع طبیعی با شماره‌های ۱۳۹ و ۱۵۰۴ و دستگاه‌های امدادی و مسئولین محلی اطلاع‌رسانی شود تا برای کنترل و پیشگیری از گسترش حریق همکاری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha