• یکشنبه / ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۹
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1404031106697
  • خبرنگار : 71955

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور اعلام کرد

اتمام و تحویل بیش از ۳۰۰۰ مدرسه نیمه‌کاره در نیمه نخست سال/ «بساز مدرسه»؛ روایت حضور مردم برای مدرسه‌سازی

اتمام و تحویل بیش از ۳۰۰۰ مدرسه نیمه‌کاره در نیمه نخست سال/ «بساز مدرسه»؛ روایت حضور مردم برای مدرسه‌سازی
عکس آرشیوی است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه بعد از صحبت رییس جمهور تعهد خیران مدرسه‌ساز از ۷.۷ همت به ۱۸ همت افزایش یافت و ثبت شد که این خود نشان از عزم خیرین برای پاسخ به خواسته رئیس جمهور دارد، گفت: امیدواریم که در نیمه نخست سال، بتوانیم تقریباً بیش از ۳۰۰۰ پروژه از پروژه‌های نیمه تمام را تحویل دهیم.

به گزارش ایسنا، حمیدرضا خان محمدی در نشست هم اندیشی فعالان و جهادگران عرصه آموزش در مناطق محروم با حضور در جمع خبرنگاران، در خصوص آخرین وضعیت پیگیری دولت در حوزه ساخت‌وساز مدارس و تمرکز و اقدامات در دست انجام سازمان نوسازی گفت: چند مسئله از جمله ساماندهی مدارس کانکسی، سنگی‌های نا ایمن، کاهش تراکم جمعیت دانش‌آموزی، تخریب و بازسازی مدارس مناطق حاشیه شهرها با اولویت مدارس پرخطر مانند آن‌هایی که در مناطق دچار فرو نشست قرار دارند و ارتقای سرانه آموزشی در مناطقی که سرانه آن‌ها پایین است در دستور کار سال جاری قرار دارد.

وی با اشاره به دانشگاه فرهنگیان، هنرستان‌ها و پژوهش سراها نیز افزود: بحث تجهیز مدارس در اولویت قرار گرفته؛ همچنین مکان حدود ۷۲۰۰ پروژه مشخص شده است. رویکردمان مردمیست یعنی برای هر پروژه، گروه‌های مردمی شکل گرفته و خودشان پیگیر موضوع هستند که می‌توان به خیران، حامیان، گروه‌های جهادی و اجتماعی اشاره کرد که در کنار کار تا رسیدن به نقطه مطلوب حضور دارند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، با بیان اینکه شاهد افزایش حضور خیران مدرسه‌ساز هستیم ادامه داد: بعد از صحبت رییس جمهور تعهد خیران از ۷.۷ همت به ۱۸ همت افزایش یافت و ثبت شد؛ این خود نشان از عزم خیرین برای پاسخ به خواسته رئیس جمهور است.

خان محمدی با بیان اینکه ستاد اجرایی، بنیاد علوی، بنیاد برکت و بسیج برای ساماندهی مدارس سنگی پای کار آمده اند گفت: شرکت‌ها، بخش‌های مهم مالی اعتباری در هر منطقه به این طرح الحاق شده‌اند که یک عزم جدی نیاز است تا بتوانیم به هدف اصلی دست یابیم.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی‌ها تا پایان سال انجام گرفته افزود: امیدواریم که در شش ماه اول سال بتوانیم تقریباً بیش از ۳۰۰۰ پروژه از پروژه‌های نیمه تمام را تحویل دهیم.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، با بیان اینکه تمام پروژه‌ها در قالب نهضت مدرسه سازی انجام می‌شود ادامه داد: دولت واقعاً کمک کرد، تخصیص‌ها به واسطه نهضت مدرسه سازی در دولت در اولویت قرار گرفت، برای پروژه‌های نیمه تمام و پروژه‌هایی که سال‌ها خوابیده و مدت‌ها از مدار خارج بودند اعتبارات خوبی در نظر گرفته شد.

خان محمدی با بیان اینکه مناطق پرتراکمی وجود دارد که اگر در آنجا مدرسه احداث و افتتاح نشود ممکن است مشکلاتی از منظر چند شیفته شدن مدارس ایجاد شود گفت: اکنون با این اتفاق و پای کار آمدن دولت و مجلس، اعتبارات خوبی تصویب شده است که امیدواریم به هدف اصلی برسیم.

رویداد «بساز مدرسه»؛ روایت حضور مردم برای مدرسه‌سازی

وی در خصوص رویداد فرهنگی بساز مدرسه نیز افزود: این طرح در واقع روایت حضور مردم است. برای اینکه این روایات انجام شود از مسابقه‌ای در قالب داستان‌، کلیپ‌ و عکس‌ رونمایی شده است.

رییس سازمان نوسازی با بیان اینکه مانند زمان جنگ که تصاویر مردم جهت حضور در جبهه و جنگ، امیدواری ایجاد می‌کرد اکنون هم برای کمک به مردم این کار انجام می‌شود ادامه داد: فرانک اسدی دهیار یک روستای محروم با کمک اهالی مکانی را برای ساخت مدرسه آماده کرد، پس باید چنین کارهایی روایت‌ شود.

خان محمدی با بیان اینکه مردم معمولا به واسطه اخلاصشان در این مسائل خود را مخفی می‌کنند اظهار کرد: دانش آموزان به عنوان آینده سازان فردای کشور در این رویداد و مسابقه شرکت می‌کنند و شعر، عکس، فیلم، داستان، قصه و موضوعاتی از این دست می‌تواند به ما در روایت کمک می‌کند.

خان محمدی با بیان اینکه مشارکت هنرمندان با تولید آثار هنری و ادبی فاخر برای فراگیر کردن مشارکت آحاد جامعه در نهضت مدرسه سازی در این رویداد مورد انتظار است گفت: علاقمندان اعم از دانش آموزان، معلمان و سایر اقشار جامعه هنری می توانند در عرصه‌های ادبی شامل شعر،داستان کوتاه ؛ هنری شامل عکس، نقاشی، فیلم کوتاه و ... در این رویداد شرکت کنند.

وی افزود: علاقمندان جهت ثبت نام و ارسال آثار می توانند به نشانی besazemadrese.ir  (بساز مدرسه) مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha