محمد فتاحی امروز یکشنبه ۱۱ خرداد در جمع خبرنگاران، از فعالیت ۳۶ گروه نظارتی ثابت و سیار دامپزشکی در روز عید قربان خبر داد و افزود: ۶۳ دامپزشک، بازرس بهداشت گوشت و ناظر ذبح شرعی در قالب این ۳۶ گروه در کشتارگاه ها مستقر می شوند و وظیفه کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی بر کشتار دامها را برعهده خواهند داشت.
وی با بیان اینکه پیشنهاد این اداره کل، ذبح دام قربانی عید قربان در کشتارگاههاست، اظهار کرد: این ناظران از ساعت ۶ تا ۱۴ در این محلها مستقر شده و خدمات نظارت بهداشتی و شرعی را به انجام می رسانند.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با بیان اینکه در روز عید قربان کشتار دام در کشتارگاههای استان به صورت رایگان انجام میشود افزود: با توجه به احتمال انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام همچون تب خونریزیدهنده کریمه کنگو، توصیه میشود مردم قبل از مصرف، گوشت دامهای قربانی را به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری کنند.
انتهای پیام
نظرات