زهرا شاه شوازی با اشاره به برگزاری پویش عید تا عید همزمان با عید قربان تا عید غدیر در یزد، گفت: این پویش با هدف جلب مشارکتهای خیرین، گروه های مردمی و حجاج در استان برگزار میشود که فرصت مناسبی برای همراهی و مشارکت هر چه بیشتر مردم و خیرین با افراد تحت پوشش بهزیستی است.
وی با بیان این که مشارکتها و اقداماتی که توسط خیرین صورت میگیرد تاثیر بهسزایی در حل مشکلات جامعه هدف بهزیستی دارد، ادامه داد: بهزیستی به عنوان واسطه خیر بین نیکوکاران و نیازمندان واقعی آماده جمع آوری نذورات، گوسفند زنده و گوشت قربانی و کمک های مردمی با هر میزان توان مالی جهت توزیع بین مددجویان است.
معاون مشارکتهای مردمی بهزیستی استان با بیان این که ۴۹ مرکز و موسسه خیریه بهزیستی در ۱۲ شهرستان آماده جمعآوری نذورات و گوشتهای قربانی هستند، اظهار کرد: لیست مراکز دریافت نذورات عید قربان بر روی سایت بهزیستی استان یزد قرار گرفته است علاوه بر این مردم، خیرین و حجاج نیکوکار با مراجعه به ادارات، مراکز، موسسات خیریه بهزیستی در سراسر استان می توانند کمک های خود را اهدا کنند.
وی افزود: این پویش تا عید غدیر خم، همانند سالهای گذشته آماده دریافت نذورات غیر نقدی نیک اندیشان از طریق مراکز دولتی و موسسات خیریه تحت نظارت بهزیستی و رساندن به دست نیازمندان است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی بهزیستی یزد، شاه شوازی در خصوص شیوه های جذب نذورات نقدی گفت: حجاج می توانند از طریق همراه بانک #۰۱۲۳*۷۲۴*، درگاه اینترنتی mosharekat.behzisti.ir، شماره حساب ۴۱۷۲۰۳۴۵۴۱۸۲۸۸۱۳، شماره کارت مجازی ۶۳۶۷۹۵۷۰۶۶۹۸۵۰۴۰، هدایای خاص مشارکتهای مردمی بهزیستی استان یزد نذورات نقدی خود را واریز کنند.
انتهای پیام
نظرات