• یکشنبه / ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۲۱:۴۵
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 1404031107245
  • منبع : سازمان حج و زیارت

مدینه از زائران ایرانی خالی شد

مدینه از زائران ایرانی خالی شد

رئیس ستاد مدینه از پایان حضور زائران ایرانی در شهر مدینه خبر داد و گفت: ۳۳۷ کاروان با ۴۸,۵۰۰زائر تا امروز به شهر مدینه آمده‌اند و پس از پایان مناسک حج در مکه، حدود ۳۸زائر باقی‌ماندۀ ایرانی از ۲۰خرداد تا ۴ تیر ماه به مدینه خواهند آمد.

به گزارش ایسنا، حمید رضا محمدی، رئیس ستاد مدینه منوره درباره خدمات صورت گرفته به زائران «مدینه قبل» توضیح داد: کار انتقال زائران «مدینه قبل» از روز پانزدهم اردیبهشت ماه آغاز شده بود و حدود ۴۸,۵۰۰نفر در قالب ۳۳۷کاروان با ۲۰۸پرواز وارد شهر مدینه شده و بعد از پنج روز حضور، بوسیله قطار حرمین به مکه منتقل شدند.

او با اشاره به موقعیت اسکان زائران در شهر مدینه افزود: ۱۹ هتل که همگی در نزدیکی مسجدالنبی و قبرستان بقیع قرار دادشتند، محل اسکان زائران بود که می‌توانستند در کمتر از ۵ دقیقه به حرم نبوی مشرف شوند.

محمدی درباره کیفیت بازدید زائران از اماکن مذهبی مدینه گفت: زیارت دوره شامل زیارت مسجد قبا، ذوقبلتین و قبرستان احد در سومین روز حضور زائران برنامه‌ریزی شد که در این فرایند نیز همه زائران به زیارت دوره مشرف شدند و در این‌ رابطه ۱۲۰۰ دستگاه اتوبوس صفر کیلومتر به زائران خدمت‌رسانی کرد.

محمدی درباره موضوع نوبت روضه شریفه نیز توضیح داد: تمام زائران کشورمان در «مدینه قبل» به زیارت روضه مشرف شدند. البته برخی زائران با نام‌نویسی در نسک نوبت‌گیری کردند و پس از چند روز با مساعدت عربستان و فراهم شدن شرایط، نوبت‌گیری روضه به صورت گروهی انجام شد.

رئیس ستاد مدینه، روند تغذیه و تدارکات در مدینه را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: دو آشپزخانه ایرانی با حدود ۵۰ نفر نیروی زبده و توانمند کار طبخ و توزیع ۷۰۳ هزار پرس غذا را عهده‌دار بودند که درخصوص زائران «مدینه بعد» نیز خدمات به زائران ادامه پیدا خواهد کرد.

محمدی درباره زمان حضور زائران «مدینه بعد» گفت: عملیات «مدینه قبل» شامگاه یکشنبه یازدهم خرداد ماه با عزیمت ۱۹۳۰ زائر به مکه خاتمه می‌یابد و عملیات «مدینه بعد» نیز پس از ایام تشریق در ۲۰ خرداد آغاز خواهد شد و تا ۴تیرماه ادامه دارد و از ۲۵خرداد تا ۹تیر ماه پروازهای برگشت زائران به کشور را خواهیم داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha