• چهارشنبه / ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۹:۰۵
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404031409269
  • خبرنگار : 50040

مراسم بزرگداشت یوم الله ۱۵ خرداد در رودبار برگزار می شود

مراسم بزرگداشت یوم الله ۱۵ خرداد در رودبار برگزار می شود

ایسنا/گیلان مراسم بزرگداشت یوم الله پانزدهم خرداد با محوریت شهید حجت‌الاسلام والمسلمین سید یونس حسینی رودباری فردا پنج شنبه با سخنرانی دکتر حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب ‌رئیس مجلس شورای اسلامی در مصلی شهر برگزار می‌شود.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان نیز به مناسبت فرارسیدن شصت ودومین سالگرد قیام خونین یوم‌الله پانزدهم خرداد بیانیه ای صادر کرد.

در این بیانیه آمده است:

یوم‌الله پانزدهم خرداد، یادآور خروش عاشورایی ملت سرافراز ایران در سال ۱۳۴۲ در پی نهضت بیداری‌بخش حضرت امام خمینی (رضوان‌ الله تعالی علیه)، نقطه عطفی در تاریخ مبارزات ضداستبدادی و ضداستعماری ملت مسلمان ایران است. این قیام خونین که در اعتراض به سیاست‌های ذلت‌بار رژیم وابسته پهلوی و لایحه ننگین کاپیتولاسیون شکل گرفت، نور امید را در دل و جان مبارزان انقلابی تاباند که سرانجام به طلوع فجر انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ انجامید.

یوم الله پانزدهم خرداد، مظهر اتحاد امت با امام، نماد پیروی از مرجعیت دینی و نشانگر بصیرت و ولایت‌مداری ملتی است که با هدایت امام خمینی (رحمت الله علیه)، پرچم استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را بر فراز ایران عزیز برافراشت. انقلاب اسلامی به مدد الهی، به‌رغم دسیسه‌ها، تحریم‌ها و تهدیدهای دشمنان خارجی و داخلی، با رهبری حکیمانه ولی امر مسلمین، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) مسیر عزت، پیشرفت و اقتدار را با صلابت ادامه داده است.

یوم الله پانزدهم خرداد روزی برای پاسداشت فداکاری‌های مردمی استوار و مقاوم است که جان خود را فدای آرمان‌های اسلامی و انسانی کردند. مردم ولایت‌مدار استان گیلان نیز همچون سوابق درخشانی که در انقلاب مشروطه و نهضت جنگل از خود نشان دادند، نقش‌آفرینی مؤثری در نهضت اسلامی داشتند. شهادت مظلومانه، حجت‌الاسلام والمسلمین سید یونس حسینی رودباری (شهید واقعه فیضیه ۱۳۴۲)، سند روشنی از نقش تاریخ‌ساز گیلانیان غیور و استکبارستیز است که در طول تاریخ همواره در صحنه‌های حساس و سرنوشت‌ساز حاضر بودند و خون پاک خویش را نثار اسلام و انقلاب کردند.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر قیام خونین پانزدهم خرداد، از عموم مردم مؤمن، انقلابی و همیشه در صحنه استان دعوت می‌نماید تا با حضور گسترده در آیین‌های بزرگداشت این روز تاریخی، به‌ویژه مراسم استانی که با محوریت شهید حجت‌الاسلام والمسلمین سید یونس حسینی رودباری در ساعت ۱۰ صبح روز پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ با سخنرانی دکتر حمیدرضا حاجی‌بابایی (نایب ‌رئیس مجلس شورای اسلامی) در مصلی امام خمینی (رحمه‌الله‌علیه) شهر رودبار برگزار می‌شود، یک‌بار دیگر شور ایمان، بینش انقلابی و اوج پایبندی راسخ خود را به آرمان‌ الهی امام راحل (رضوان ‌الله تعالی علیه) و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله ‌العالی) به نمایش بگذارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha