• پنجشنبه / ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۰:۰۸
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1404031409344
  • منبع : روابط عمومی شبکه

رویایی اکوادور ـ برزیل و شیلی ـ آرژانتین زنده در شبکه سه

رویایی اکوادور ـ برزیل و شیلی ـ آرژانتین زنده در شبکه سه

دو بازی از مسابقات انتخابی جام جهانی آمریکای جنوبی بین تیم‌های اکوادور ـ برزیل و شیلی ـ آرژانتین، جمعه ـ ۱۶ خرداد ماه ـ به صورت زنده از شبکه سه سیما پخش می شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شبکه سه سیما، در ادامه رقابت‌های مقدماتی جام جهانی آمریکای جنوبی ۲۰۲۵-۲۰۲۳ از هفته پانزدهم دو بازی از طریق برنامه «گزارش ورزشی» برای علاقمندان به ورزش فوتبال به صورت زنده پخش می شود. 

بازی اول ساعت ۰۲:۳۰ روز جمعه بین تیم‌های اکوادور و برزیل در اکوادور برگزار می شود. بلافاصله بازی بعدی بین تیم‌های شیلی و آرژانتین ساعت ۰۴:۳۰ بامداد در شهر شیلی برگزار می شود که هر دو بازی به صورت زنده برای فوتبال دوستان پخش می شود.

علاقمندان به فوتبال می توانند این مسابقات را از شبکه سه سیما تماشا کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha