به گزارش ایسنا، وزیر اطلاعرسانی لبنان اعلام کرد ارتش این کشور مکانهای مورد رژیم صهیونیستی را شناسایی کرد و هیچ سلاحی در آنجا پیدا نکرد.
وی در مصاحبه با سایت خبری الحدث گفت کمیته نظارت بر آتشبس، پیش از حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت، این رژیم را از نبود سلاح در مکان مورد نظر مطلع کرده بود.
وزیر اطلاعرسانی لبنان رژیم صهیونیستی را به این امر متهم کرد که میخواهد لبنان را در وضعیت جنگی قرار دهد و اجازه ندهد ارتش این کشور در جنوب مستقر شوند.
وی خاطرنشان کرد در توافق آتشبس، منع رژیم صهیونیستی از اجرای هرگونه اقدام نظامی قید شده است. این رژیم حق ندارد قبل از اطلاع به کمیته نظارت، دست به اقدام نظامی بزند.
مسؤول لبنانی تأکید کرد شعلهور کردن جنگ به نفع لبنان نیست.
از سوی دیگر، یک مسؤول نظامی لبنانی امروز جمعه فاش کرد به دلیل حملات هشدار دهنده رژیم صهیونیستی در ضاحیه جنوبی بیروت، ارتش لبنان نتوانسته است از اولین مکان بمباران شده، بازرسی کند.
به گزارش رسانههای فرانسوی، وی تشریح کرد ارتش لبنان، پیامی از رژیم صهیونیستی درباره وجود یک هدف مشکوک حاوی سلاح دریافت کرده است، اما شناسایی نشان داده است که این مکان یک ساختمان تخریب شده و عاری از مواد نظامی بوده است. ارتش هم از طریق مکانیسم آتشبس پاسخ داده است که این مکان حاوی سلاح نیست.
مسؤول لبنانی افزود رژیم صهیونیستی قبلا کمیته نظارت را در جریان حمله به مکانهای مورد هدف قرار نداده است.
رژیم صهیونیستی شامگاه پنجشنبه حملات گستردهای را به ضاحیه جنوبی بیروت انجام داد. این درحالی است که آتش بس بین لبنان و رژیم صهیونیستی ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ آغاز شد.
انتهای پیام
نظرات