• شنبه / ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404031710280
  • خبرنگار : 71516

گزارشگر سازمان ملل: بنیاد غزه از کمک‌ها به عنوان سلاح استفاده می‌کند

گزارشگر سازمان ملل: بنیاد غزه از کمک‌ها به عنوان سلاح استفاده می‌کند

گزارشگر ویژه مدافعان حقوق بشر سازمان ملل تأکید کرد بنیاد «بشردوستانه» غزه با حمایت اسرائیل تلاش می‌کند کودکان را گرسنه نگه دارد.

به گزارش ایسنا، گزارشگر ویژه مدافعان حقوق بشر سازمان ملل به الجزیره گفت: بنیاد بشردوستانه غزه از کمک‌ها به عنوان سلاحی به شیوه‌ای تحقیرآمیز استفاده می‌کند. تنها مقدار کمی کمک به غزه رسیده است.

وی افزود: بنیاد غزه با حمایت اسرائیل تلاش می‌کند کودکان را گرسنه نگه دارد. خدماتی که آژانس امدادرسانی به آوارگان فلسطینی(آنروا) به مردم غزه ارائه می‌دهد ضروری است. پاسخ اسرائیل کاملا نامتناسب است، زیرا غیرنظامیان را در غزه می‌کشد.

در این راستا «مایکل فخری» گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حق غذا تأکید کرد: اقدامات اسرائیل در نوار غزه، به ویژه در ۸۰ روز گذشته، کمپینی برای گرسنگی دادن به فلسطینی‌ها محسوب می‌شود. مقامات اسرائیلی از ورود هرگونه غذا و دارو به نوار غزه خودداری کرده‌اند و با همکاری دولت ایالات متحده، یک سازمان توزیع کمک تأسیس کرده‌اند که صرف نظر از ماهیت بشردوستانه آن، نمایانگر یک طرح نظامی است.

گزارشگر سازمان ملل روز جمعه در مصاحبه با کانال خبری قاهره گفت که حملات مقامات اسرائیلی علیه فلسطینیان در نقاط توزیع کمک در غزه نقض و تخطی از قوانین بین‌المللی است.

او توضیح داد که آژانس‌های سازمان ملل آماده‌اند تا از طریق برنامه‌های توزیع غذا مانند برنامه جهانی غذا، صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف)، آژانس امداد و کار سازمان ملل برای پناهندگان فلسطینی (آنروا) و سایر آژانس‌های مرتبط سازمان ملل و بین‌المللی، کمک‌های اولیه و ضروری را به شهروندان فلسطینی ارائه دهند.

وی بر لزوم حمایت از کمپین‌ها و کاروان‌های بشردوستانه و اجازه ورود آنها به نوار غزه از طریق مجاری دیپلماتیک و سیاسی تأکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: جامعه جهانی در حال سازماندهی راهپیمایی برای غزه در ماه آینده است تا وحدت و همبستگی را نشان داده و بر لزوم ورود کاروان‌های بشردوستانه تأکید کند.

مدیر کل سازمان بهداشت جهانی نیز گفت: سیستم بهداشتی غزه در حال فروپاشی است و مجتمع پزشکی ناصر و بیمارستان الامل در معرض خطر تعطیلی قرار دارند. تعطیلی این دو بیمارستان در نوار غزه عواقب وخیمی برای بیماران خواهد داشت. تخریب مداوم و سیستماتیک بیمارستان‌های غزه مدت زیادی است که ادامه دارد و باید فورا متوقف شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha