دکتر حسین حسینی در گفتوگو با ایسنا، ضمن اعلام این مطلب، با اشاره به فشار کاری موجود روی پرسنل و کادر سلامت اظهار کرد: علی رغم کمبود نیرو که ما در بیمارستانها با آن مواجه هستیم، تصمیم داریم ساعات کاری دستیاران را متعادلتر کنیم. بنابراین اینکه دانشجویان دوره دستیاری کار خود را از اول صبح شروع کنند در نهایت کشیک، ویزیت و جراحی داشته باشند و مجدد از شب قبل گزارشی از فعالیت های خود برای ارائه به اساتید خود آماده کنند کار سختی است و این شرایط فشار زیادی به دانشجویان ما وارد میکند.
وی در ادامه تصریح کرد: در این راستا، در حال آماده کردن مصوباتی برای کاهش فشار کاری و تغییر شرایط دانشجویان دوره دستیاری هستیم تا آنها بتوانند در فضای کاری بهتری فعالیت کرده و بیمارستان را ترک کنند.
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در خصوص نحوه جبران کمبود نیرو در صورت کاهش ساعات کاری دستیاران نیز خاطر نشان کرد: دانشگاه های علوم پزشکی باید بتوانند با پرداخت بدهی هایی که دارند و بودجههایی که دولت برای آنها در نظر میگیرد زمینه را برای بکارگیری همکاران دیگر فراهم کنند.
دکتر حسینی در پایان خاطر نشان کرد: تغییرات جدید در شرایط کاری دانشجویان دستیاری دانشگاه ها از ۶ ماهه دوم امسال اجرایی خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات