• دوشنبه / ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۲۶
  • دسته‌بندی: آسیا و اقیانوسیه
  • کد خبر: 1404031911654
  • خبرنگار : 71129

رزمایش تایوان برای مقابله با «تهدید فزاینده در منطقه خاکستری»

رزمایش تایوان برای مقابله با «تهدید فزاینده در منطقه خاکستری»

گارد ساحلی تایوان رزمایشی را با ارتش برگزار کرد تا در مواجهه با آنچه دولت تایپه آن را «تهدید فزاینده در منطقه خاکستری» از سوی چین می‌نامد، آماده باشد.

به گزارش ایسنا، تایوان بارها از فعالیت‌هایی مانند قطع کابل‌های زیر دریا و لایروبی شن و ماسه توسط چین در اطراف این جزیره که «با هدف اعمال فشار» بر آن است، شکایت کرده است.

به نقل از خبرگزاری رویترز، این رزمایش در شهر بندری «کائوسیونگ» در جنوب تایوان، با نظارت لای چینگ-ته، رئیس جمهور برگزار شد و در آن تصرف یک کشتی توسط «تروریست‌های بین‌المللی» شبیه‌سازی شد.

گارد ساحلی تایوان هم با یک هلیکوپتر نجات وزارت کشور و یک هلیکوپتر تخلیه پزشکی ارتش برای سوار شدن به قایق و بازپس‌گیری کنترل آن و تخلیه مجروحان همکاری کرد.

رزمایش تایوان برای مقابله با «تهدید فزاینده در منطقه خاکستری»
رزمایش گارد ساحلی تایوان

گارد ساحلی در ادامه اعلام کرد که همزمان با پایان این رزمایش، یک هلیکوپتر ضد زیردریایی نیروی دریایی به همراه هلیکوپترهای امداد و نجات بر فراز محل حادثه پرواز کردند که این اولین باری بود که آنها در چنین شرایطی با هم پرواز می‌کردند.

لای چینگ ته در جریان این رزمایش که دیپلمات ارشد آمریکا نیز در آن حضور داشت، گفت: «تایوان همیشه با اقدامات چین مواجه بوده است، اما همکاران گارد ساحلی ما همیشه در خط مقدم اجرای قانون و حفاظت از جان و امنیت مردم تایوان قرار داشته‌اند. دولت به تقویت قدرت همه بخش‌ها و تقویت تاب‌آوری کل جامعه برای دفاع از امنیت ملی و حراست از دموکراسی و آزادی تایوان ادامه خواهد داد.»

رزمایش تایوان برای مقابله با «تهدید فزاینده در منطقه خاکستری»
رزمایش گارد ساحلی تایوان

گارد ساحلی تایوان که در صورت جنگ با چین به خدمت نظامی درخواهد آمد، به طور معمول برای رصد کشتی‌های چینی در طول رزمایش‌های پکن در اطراف این جزیره اعزام می‌شود.

چین مدعی مالکیت تایوان است و استفاده از زور را برای کنترل این جزیره رد نمی‌کند اما تایوان این ادعا را رد کرده و می‌گوید، این مردم تایوان هستند درباره آینده خود تصمیم می‌گیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha