• دوشنبه / ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ / ۲۲:۲۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404031912372
  • منبع : خانه ملت

نامه فراکسیون زنان به رئیس‌جمهور برای حمایت از خانواده «الهه حسین‌نژاد»

نامه فراکسیون زنان به رئیس‌جمهور برای حمایت از خانواده «الهه حسین‌نژاد»

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس از نامه این فراکسیون به رئیس‌جمهور برای حمایت از خانواده «الهه حسین‌نژاد» خبر داد و گفت: همچنین مقرر شد فراکسیون زنان نامه‌ای به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای حمایت‌های لازم از خانواده داغ‌دیده مرحومه حسین‌نژاد بدهد.

به گزارش ایسنا، فاطمه محمدبیگی با اشاره به نشست اعضای کمیسیون بهداشت و درمان با رئیس‌جمهور، گفت: در این نشست به ابعاد حقوقی، اجتماعی و تقنینی حادثه تلخ قتل مرحومه الهه حسین‌نژاد پرداخته شد.

وی توضیح داد: با توجه به دیدار شب گذشته فراکسیون زنان و خانواده با خانواده الهه حسین‌نژاد که به‌طرز فجیعی به قتل رسیده است و تأثرات روحی شدید این خانواده، درخواست آن‌ها مبنی بر رسیدگی فوری قضایی و اشد مجازات برای عامل جنایت را در دیدار امروز کمیسیون با رئیس‌جمهور مطرح کردم. والدین مرحومه به صراحت خواسته بودند که پیام آن‌ها به رئیس‌جمهور منتقل شود تا دیگر هیچ پدر و مادری داغدار نشود.

محمدبیگی یادآور شد: خانواده الهه حسین نژاد درخواست ساماندهی وضعیت حمل‌ونقل عمومی و تاکسی‌های شهری و بین‌شهری را داشتند و این پیام را به رئیس جمهور منتقل کردم و خواستار توجه ویژه دولت به این مهم شدم؛ این مطالبه به‌منظور ارتقای امنیت اجتماعی بانوان و خانواده‌ها است و باید در قالب یک برنامه عملیاتی و راهبردی، توسط وزارت کشور، فرماندهی انتظامی، شهرداری‌ها و شوراهای اسلامی شهر و روستا اجرایی شود.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، ادامه داد: در همین راستا، نامه‌ای رسمی به رئیس‌جمهور تقدیم کردم که رئیس جمهور تأکید کرد که خودشان، زهرا پزشکیان (که از سوی رئیس‌جمهور به دیدار خانواده رفته‌اند) و بهروزآذر (نماینده دولت در این دیدار)، پیگیر موضوع هستند و تمامی تمهیدات لازم برای رسیدگی به پرونده و تأمین امنیت اجتماعی اتخاذ خواهد شد.

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس به وضعیت لایحه «ارتقاء کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت» اشاره کرد و گفت: در این دیدار، گلایه خود را نسبت به اقدام دولت در ارسال نامه استرداد این لایحه به رئیس‌جمهور منتقل کردم و پزشکیان توضیح داد که اجرای این نامه را فعلاً متوقف کرده‌ و حتی از رئیس مجلس خواسته‌اند فعلا فرآیند تشریفات قانونی استرداد انجام نشود.

محمدبیگی افزود: رئیس جمهور بیان داشت که علاقه‌مند به تصویب این لایحه اما در عین حال خواهان تقویت محتوای آن است؛ بنده نیز توضیح دادم که بیش از ۴۰ جلسه در کمیسیون اجتماعی، ۵ جلسه در فراکسیون زنان و ۲ جلسه مشترک بین دولت و مجلس درباره این لایحه برگزار شده و پیشنهاد دادم با تشکیل یک یا دو جلسه تکمیلی، فرآیند استرداد را متوقف کرد و این لایحه را به عنوان مطالبه 14 ساله مردم به سرانجام رساند.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، ادامه داد: البته در فراکسیون زنان مقرر شد نامه‌ای به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال شود تا حمایتهای لازم از خانواده داغ‌دیده مرحومه حسین‌نژاد، در خصوص مباحث روانشناسی، توانبخشی و بهزیستی برای کاهش آلام روحی و روانی آنان در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۰ ۱۵:۲۲

از مسئولین قوه قضائیه درخواست اشد مجازات را برای این ملعون نجس انتظار داریم که هیچ اراذل و اوباشی به خود اجازه ندهددست به این ناجوانمردانه و وقیح بزند و درس عبرتی برای این افراد باشد

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۰ ۱۸:۱۰

ضمن عرض تسلیت به خانواده این بزرگوار از مسئولین قضایی کشورم تقاضا دارم هر چه سریعتر این قاتل بی رحم که بویی از انسانیت نبرده قصاص بشه 😔😔

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۰۰:۵۹

با سلام و ادب خدمت هر ایرانی توی عمرم غم های زیادی دیدم،احال و هوای خانواده حسین نژاد و آن اتفاق اندوهبار پدر وجدان مرا به دردآورد خدا بیامرزد۰اینم بگم ای قاتل پست منتظرم دست و پا زدنت را نهایت ببینم۰

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۰۹:۰۸

تسلیت به خانواده الهه حسین نژاد امیدوارم هر چه سریعتر این بی وجدان اعدام بشه در ملا عام

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۰:۲۲

جنایث بسیار بزرگی بود قاتل کثیف پست تر از حیوان باید مجازات بشه تقاضای اشد مجازات داریم خانم ها هم باید خودشون رعایت کنن تا این گرگ صفتا بهشون طمع نکمن

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۱:۱۳

با عرض تسلیت خدمت خانواده حسین نژاد، روح الهه عزیز شاد😔🖤 لطفا قصاص کنید، اعدام، اعدام، اعدام 😡😡😡

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۲:۰۶

این منحوس باید اعدام بشه واقعا جای تاسفه

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۲:۱۳

قاتل باید زنده زنده بسوزد.

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۳:۲۹

این گرگ صفت باید هر جه زودتر به اشد مجازات برسه تا درس عبرتی باشه برای دیگران

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۳:۴۳

باید طبق قانون برخورد شود

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۴:۱۴

این مصیبت وارده وداغ سنگین را به خانواده محترم مرحومه الهه حسین نژاد تسلیت عرض میکنم مارادرغم خودشون شریک بدانند

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۳:۲۴

فکر میکنم مرا کشته اند قبل از اینکه مادر شوم و حلاوت به آغوش کشیدن فرزندانم را درک کنم. نگذارید دختران ما کشته شوند... ما خواستار حفظ حریم زنان وطنمان هستیم... دختر نور و روح و فرشته نگهبان خانه های ماست... من برای فرزندانم و همه دختران وطنم نگرانم.

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۳:۳۸

خدایا ی آدم چطور میتونه اینقدر راحت ی نفرو بکشه لطفا زنده زنده بسوزونش

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۵:۱۱

وسایل نقلیه اساسی برای مناطق دور افتاده جدی گرفته شود یک دختر جوان بیگناه نباید اینقدر فجیهانه کشته شود و قلب ۸۰ میلیون نفر ایرانی به درد بیاره لعنت به چنین روانیهایی

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۴:۱۹

لطفاً رانندگان متفرقه و سابقه دار ، درون شهری و برون شهری را رصد کنید، رانندگان بدنام و بزه کار را از این حرفه مقدس (رانندگی) منع کنید.

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۴:۲۶

روحش شاد گناه داشت بی رحمانه کشته شد🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۴:۳۱

این قاتل نباید زود اعدام بشه باید زجر کش بشه همچنین درس عبرتی بشه کسی جرات این کار نداشته باشه

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۴:۳۱

قاتل بدون شک هرچه زودتر به بدترین شرایط اعدام گردد،این حرف همه ملت بزرگ ایران هست

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۵:۱۵

باید وسایل نقلیه اینترنتی جدی گرفته شود واین قاتل روانی باید ذره ذره عذاب ببینه اعدام براش کمه قلب ۸۰ میلیون بدرد آمده

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۴:۵۳

بنظر من خیلی کار خوبی هست که پی گیر چنین جنایت هولناکی بود

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۵:۰۳

سلام خدا صبر بده به خانواده حسینی نژاد لعنت خداوند بر این انسان حیوان صفت سنگباران بشه این کثافت اشغال بخاطر یک. گوشی ادم میکشه نامرد

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۵:۲۱

باسلام برای شادی روح الهه عزیز صلوات بفرسیتیم و خداوند آرامش و صبر جزیل به خانواده عزیزش عنایت بفرماید،انشالله با اعدام این قاتل بی وجدان درس عبرت برای چنین افرادی باشد خانومهای محترم برای امنیت خودگوشی همراه و طلا و ارایش و بدپوششی را رعایت کنن

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۵:۵۰

باسلام وضمن عرض تسلیت به خانواده ی محترم الهه حسین نژاد خواهشمندیم که فقط بااعدام این ملعون وامثال این حیوان صفتهای وحشی بسنده نکنید دقیقا همون ضربات روباچاقو بهش بزنید وزجرکش بشه یک لحظه یاداین مرحومه خودمون بزاریم که چقدرزجرکشیده 😥😥😔

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۶:۵۸

سوال مردم این است چرا خلافکاران و مجرمین فقط با چند ماه یا چند سال زندان رفتن و آموزش دیدن نزد خلافکاران حرفه ایی تر و یا با گذاشتن وثیقه و یا پرداخت جریمه آزاد می‌شوند آیا کوتاه آمدن باعث ین گستاخیها و تکرار جرم و جنایت ها نیست؟

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۶:۲۱

این ملعون را به اشد مجازات برسونید تا درس عبرتی شود برای دیگران

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۲۱ ۱۸:۴۴

وحشتناک است ...وحشتناک .....