یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵ | ۱۶:۲۴
راهپیمایی ۱۳ آبان در سه نقطه شهرستان ورامین برگزار می‌شود

‌

راهپیمایی ۱۳ آبان در سه نقطه شهرستان ورامین برگزار می‌شود

تهران (ایسنا) - مسئول ستاد مراسم و مناسبت‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان ورامین از برگزاری راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در شهر ورامین، خیرآباد و جوادآباد خبر داد و برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای بزرگداشت روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در دیار ۱۵ خرداد را تشریح کرد.

سیدمحمدحسن محمودی روز یکشنبه ۱۰ آبان در جمع خبرنگاران با اشاره به آمادگی شهرستان ورامین برای برگزاری باشکوه مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان اظهار کرد: راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، چهارشنبه ۱۳ آبان‌ماه در سه نقطه شهرستان برگزار می‌شود.

وی افزود: راهپیمایی در شهر ورامین ساعت ۹:۳۰ صبح از میدان امام حسین(ع) به سمت میدان امام خمینی(ره) آغاز می‌شود. همچنین در خیرآباد راهپیمایی از آستان مقدس امامزاده طاهر و مطهر(ع) به سمت خیابان شهید زواره و در جوادآباد از میدان ایثار به سمت مصلای این شهر برگزار خواهد شد.

مسئول ستاد مراسم و مناسبت‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان ورامین با اشاره به اهمیت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز همزمان با ۱۳ آبان گفت: برگزاری یادواره شهدای دانش‌آموز در ورامین و خیرآباد و دیدار با خانواده‌های معظم شهدای دانش‌آموز در قالب طرح سپاس و با بهره‌گیری از ظرفیت مدارس از جمله برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای این مناسبت است.

محمودی با تشریح برنامه‌های مدارس در ایام منتهی به ۱۳ آبان ادامه داد: تشکیل ستاد بزرگداشت این روز در مدارس با مشارکت دانش‌آموزان، نواختن زنگ استکبارستیزی در مدارس، برگزاری مراسم محوری در روز ۱۲ آبان، فضاسازی و تزیین مدارس با محوریت ۱۳ آبان و ایام فاطمیه و برگزاری مسابقات مختلف میان مدارس و تجلیل از برگزیدگان در دستور کار قرار دارد.

وی بر ضرورت تبیین ابعاد تاریخی و سیاسی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در محیط‌های علمی تأکید کرد و افزود: برگزاری نشست‌های آزاداندیشی و پرسش و پاسخ با موضوع استکبارستیزی و پاسخگویی به شبهات دانشجویان در دانشگاه‌های آزاد اسلامی و فرهنگیان، دعوت از راویان برای حضور در مدارس و پاسخگویی به پرسش‌های دانش‌آموزان، تحلیل وقایع ۱۳ آبان در مدارس و دانشگاه‌ها و صدور بیانیه از سوی تشکل‌های دانش‌آموزی، حوزوی، دانشجویی و سیاسی از دیگر برنامه‌های این مناسبت است.

محمودی از پیش‌بینی برنامه‌های فرهنگی و تبلیغی در سطح شهر و محلات خبر داد و گفت: انتشار محتوا با موضوع جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی و پاسخگویی به شبهات در شبکه شاد و کانال‌های مدارس، استفاده از ظرفیت بقاع متبرکه برای بزرگداشت یوم‌الله ۱۳ آبان و برگزاری مراسم عزاداری حضرت زهرا(س)، برپایی ایستگاه‌های فرهنگی، برگزاری مراسم ویژه مددجویان کمیته امداد و حضور راویان در مساجد شهرستان از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده است.

وی با اشاره به ظرفیت نمازهای جمعه برای تبیین اهداف و وقایع ۱۳ آبان اظهار کرد: از فرصت نمازهای جمعه هشتم و پانزدهم آبان‌ماه برای تبیین این مناسبت استفاده می‌شود و سخنرانانی نیز پیش از خطبه‌های نماز جمعه در ورامین، خیرآباد و جوادآباد با پیگیری ستادهای نماز جمعه به بیان موضوعات مرتبط خواهند پرداخت.

مسئول ستاد مراسم و مناسبت‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان ورامین، حضور هادیان سیاسی در مدارس و مساجد، اجرای برنامه‌های فرهنگی در ندامتگاه خورین، معرفی کتاب‌هایی با موضوع استکبارستیزی و برگزاری مسابقه عکاسی از راهپیمایی ۱۳ آبان را از دیگر برنامه‌ها برشمرد و افزود: از برگزیدگان مسابقه عکاسی نیز تجلیل خواهد شد.

محمودی با اشاره به برنامه‌های مرتبط با گرامیداشت یاد شهدای دانش‌آموز جنگ رمضان و جنگ ۱۲ روزه بیان کرد: برگزاری محافل انس با قرآن و عترت، مسابقات ورزشی، قرآنی و فرهنگی در مدارس و اجرای برنامه‌های خلاقانه دانش‌آموزی از جمله مسابقه موشک‌سازی و ساخت نمادین تابوت سران استکبار نیز در برنامه‌های بزرگداشت ۱۳ آبان پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها