• سه‌شنبه / ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404032012664
  • خبرنگار : 71381

خلاصه اخبار ۲۰خرداد مجلس؛ بررسی ابعاد حادثه تروریستی تفتان و آتش‌سوزی بیمارستان قائم رشت

خلاصه اخبار ۲۰خرداد مجلس؛ بررسی ابعاد حادثه تروریستی تفتان و آتش‌سوزی بیمارستان قائم رشت

مشروح مهم‌ترین خبرهای جلسه علنی امروز (ِسه‌شنبه) بیستم خرداد ۱۴۰۴ مجلس شورای اسلامی را می‌توانید در این گزارش بخوانید.

به گزارش ایسنا،  جلسه علنی مجلس به ریاست محمدباقر قالیباف برگزار شد و بررسی گزارش کمیسیون بهداشت درمان و آموزش پزشکی در خصوص استنکاف و اجرای ناقص قوانین توسط مسئولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بروز حادثه آتش سوزی بیمارستان قائم رشت در دستورکار نمایندگان قرار گرفت.

پس از قرائت این گزارش توسط سخنگوی کمیسیون بهداشت درمان و آموزش پزشکی، نمایندگان  با ۲۱۳ رای موافق، ۱۵ رای مخالف، یک رای ممتنع از مجموع ۲۳۸ نماینده حاضر با اعمال ماده ۲۳۴ درباره این گزارش برای ارجاع به قوه قضائیه موافقت کردند.

به گفته یکی از اعضای هیات رئیسه مجلس در جلسه غیر علنی صبح امروز هم با حضور وزیر کشور ابعاد حادثه تروریستی شهرستان تفتان که موجب به شهادت رسیدن ۱۰ نفر از کارکنان فرمانده انتظامی در تاریخ ۵ آبان ۱۴۰۳ شد مورد بررسی قرار گرفته است.

رئیس مجلس نیز توضیحاتی درباره جزئیات جلسه غیرعلنی ارائه کرد و گفت: جهت اطلاع هموطنان عزیز عرض می‌کنم که صبح امروز با حضور وزیر محترم کشور جلسه‌ای در رابطه با مسائل مربوط به حوزه مرزی و سازمان ملی مهاجرت داشتیم.

همچنین توضیحات سخنگوی هیات رئیسه مجلس درباره موضوعات مطرح شده در جلسه غیرعلنی مجلس را می توانید اینجا بخوانید.

ناطقین مجلس

نجفی: بانک‌ها به تعهدات خود در پرداخت وام ودیعه مسکن عمل نکرده‌اند

رحیمی: موانع پیش‌روی سرمایه‌گذاری در مسیر تولید برطرف شود

ذاکر: اجازه نمی‌دهیم پروژه عبور از احیای دریاچه ارومیه ایجاد شود

***

در ادامه جلسه علنی امروز و در جریان بررسی گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی در خصوص ساماندهی ارجاع گزارش‌های نظارتی مجلس به مراجع قضایی و شبه قضایی و پس از طرح اظهارات تعدادی از نمایندگان،  با تصمیم  نایب رئیس مجلس این گزارش با استناد به ماده ۴۵  به کمیسیون مربوطه ارجاع داده شد.

در همین ارتباط معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه با حضور در صحن علنی با بیان اینکه «جایگاه مجلس و گزارشاتی که به قوه قضاییه ارجاع می‌شود بر اساس قانون آیین نامه داخلی مجلس، فقط اعلامی است و بر اساس قوانین موجود مجلس سمت پیدا نمی‌کند تا بخواهد موضوع را مورد تعقیب قرار دهد»، عنوان کرد: برای اینکه مجلس بتواند در فرآیند رسیدگی به گزارشات ارجاعی به قوه قضاییه ورود کند، باید حکم قانونی وجود داشته باشد.

اخطارها و تذکرات نمایندگان مجلس

فیاضی: می‌طلبد مجلس به نفع آموزش و پرورش حرکت منسجمی داشته باشد

بیات: هرچه سریع‌تر دستورالعمل‌های برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان تهیه شود

مقتدایی: ۲۰۰ نماینده به رئیس‌جمهور برای پرداخت وامهای کشاورزی نامه نوشتند

زارعی: وزیر خارجه به موضوع دستگیری ۱۵ صیاد بوشهری در عربستان ورود کند

***

در ادامه جلسه علنی امروز، نمایندگان در بیانیه‌ای درباره زیاده‌خواهی‌های دولت ایالات متحده آمریکا تاکید کردند: مجلس شورای اسلامی هشدار می‌دهد که صدور هرگونه قطعنامه در شورای حکام آژانس، فرآیند مذاکرات را عمیقاً تخریب خواهد کرد و این آمریکاست که باید هزینه رفتار خصمانه آژانس را پرداخت کند.

همچنین ۲۱۰ نفر از نمایندگان در نامه‌ای به رئیس جمهوری خواستار استمحال و بخشش سود وام‌های کشاورزی و دامپروری به دلیل خشکسالی‌های بی‌سابقه و ناتوانی کشاورزان و دامپروران در بازپرداخت وام‌های خود شدند.

در پایان این جلسه،‌  نایب رییس مجلس با تبریک عید غدیر گفت و با تشکر از حرکت قدرتمندانه وزارت اطلاعات افزود: وزارت اطلاعات، اطلاعات مهمی از رژیم صهیونیستی به دست آورده که می‌تواند معادلات منطقه را تغییر دهد و دست رژیم صهیونیستی را در معادلات خالی کند.

حمیدرضا حاجی بابایی همچنین با اعلام اینکه جلسه علنی مجلس فردا (چهارشنبه) تشکیل نمی‌شود و نمایندگان مجلس به مناسبت آغاز دومین سال فعالیت مجلس دوازدهم به دیدار مقام معظم رهبری می‌روند، گفت: جلسه بعدی مجلس دوشنبه (۲۶ خرداد) برگزار می‌شود.

ادامه دارد...

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha