• سه‌شنبه / ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۸:۰۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1404032013158
  • خبرنگار : 50136

معاون بنیاد مسکن:

آذربایجان غربی نیازمند توجه بیشتر در امر بهسازی مسکن روستایی است

آذربایجان غربی نیازمند توجه بیشتر در امر بهسازی مسکن روستایی است

ایسنا/آذربایجان غربی معاون امور بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور بر ضرورت بازگشت بنیاد مسکن به مأموریت اصلی خود یعنی ساخت مسکن برای مردم تأکید کرد.

مجید جودی ۲۰ خرداد در سفر به آذربایجان غربی و با شرکت در جلسه تسهیلات طرح ویژه مسکن روستایی گفت: آذربایجان غربی یکی از استان‌هایی است که دارای بیشترین روستاهای بالای ۲۰ خانوار است و دارای ظرفیت های مثبتی است و این نشان نیازمندی جامعه به توجه بیشتر به امر بهسازی مسکن روستایی است.

وی بیان کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان‌ها می‌توانند در نقشی کلیدی با طراحی پروژه‌های مسکونی روستایی مطابق برنامه، این نهاد را در شرایط حاضر کشور، دچار تحول کنند.

جودی اظهار کرد: بنیاد مسکن ضمن بهره‌مندی از تکنولوژی های روز دنیا در برنامه‌های اجرایی در این حوزه گفت: باید به سمت تحقق رسالت اصلی خود یعنی تولید مسکن پیش برود و در این صورت است که در تحقق اهداف خود توفیق خواهد یافت و قطعا افق رشد اقتصادی و رونق بهتر و بیشتر را نیز شاهد خواهیم بود.

رضا حمیدی، مدیرکل مسکن روستایی نیز با اشاره به روند برنامه‌های اجرایی طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی و روند ابلاغ و واگذاری تسهیلات در استان آذربایجان‌غربی خواستار ارتقا شاخص‌ها در شهرستان‌ها شد.

وی با اشاره به اهمیت توجه به نیازهای مسکن در روستاها افزود: واحدهای مسکونی با رعایت استانداردهای مقاوم‌سازی و استفاده از مصالح بومی احداث شده‌اند تا در برابر بلایای طبیعی مقاوم باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha