• چهارشنبه / ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۹
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1404032113442
  • خبرنگار : 30057

تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

فناوران یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان تولید کننده تخصصی عصاره‌ها، اسانس‌ها و کنسانتره‌های گیاهی، طعم دهنده بر پایه گیاه نعنا را برای صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی عرضه کردند.

به گزارش ایسنا، طعم‌دهنده نعنای تولید شده در این شرکت، با فرمولاسیون نانویی طراحی شده که موجب افزایش پایداری ترکیبات مؤثره، اثربخشی سریع‌تر و ماندگاری بیشتر ماده فعال در محصول نهایی می‌شود. این فناوری کمک می‌کند ترکیبات مفید گیاه نعنا بهتر در بدن جذب شوند و خواص درمانی آن تقویت شود.

عصاره نعنا از برگ‌های معطر گیاه نعنا تهیه می‌شود که به‌واسطه بوی تند و رایحه خنک خود در میان طعم‌دهنده‌های گیاهی جایگاه ویژه‌ای دارد. این ترکیب طبیعی نه‌تنها در بهبود طعم و بوی محصولات لبنی و پروتئینی نقش دارد، بلکه به‌دلیل خواص درمانی، کاربرد گسترده‌ای در محصولات دارویی و آرایشی نیز یافته است.

طعم‌دهنده نعنای نانویی این شرکت دارای اثرات اثبات‌ شده‌ای در کاهش استرس و اضطراب، افزایش تمرکز ذهنی، تسکین حالت تهوع، بهبود عملکرد گوارش، کاهش علائم سندروم روده تحریک‌پذیر و همچنین تسکین سردرد و علائم سرماخوردگی است.

این عصاره به‌عنوان یک عامل ضدالتهاب و خنک‌کننده موضعی در انواع ژل‌های ضد درد، پمادهای گیاهی و محصولات مراقبتی پوست نیز استفاده می‌شود.

در صنعت آرایشی و بهداشتی، این محصول نانویی به‌عنوان یک ترکیب معطر پرطرفدار در تولید انواع دهان‌شویه‌ها، صابون‌های گیاهی، کرم‌ها و شامپوها به کار می‌رود. رایحه‌ تند و پاک‌کننده‌ آن، حس تازگی و بهداشت را القا کرده و از آنجایی‌که فاقد افزودنی‌های شیمیایی است، برای پوست‌های حساس نیز مناسب است.

به نقل از ستاد نانو، این شرکت دانش‌بنیان با تأکید بر استفاده از مواد اولیه کاملاً طبیعی و بهره‌گیری از فناوری نانو در فرآوری گیاهان دارویی، موفق به دریافت گواهی‌نامه‌های معتبر بین‌المللی از جمله ISO ۲۲۰۰۰ در حوزه ایمنی مواد غذایی و ISO ۹۰۰۱ در مدیریت کیفیت شده است. محصولات این شرکت تحت نظارت دقیق واحد کنترل کیفیت از مرحله تأمین ماده خام تا فرآوری نهایی، مورد آزمایش‌های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی قرار می‌گیرند تا سلامت و اثربخشی آن‌ها تضمین شود.

این فناوران پیش‌تر نیز با تولید نانوکپسول‌های زعفران، نانوساختارهای زردچوبه و اکسیرهای درمانی همچون عصاره کندر و انار، جایگاه خود را در صنعت فرآوری گیاهان دارویی ایران تثبیت کرده است. طعم‌دهنده نعنای نانویی، تنها یکی از محصولات این شرکت در مسیر توسعه سلامت طبیعی است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha