• چهارشنبه / ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۶
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1404032113575
  • خبرنگار : 71584

ارسال ۳ پیامک برای ۹۵ میلیون سیم‌کارت از امروز با موضوع حقوق کودک

ارسال ۳ پیامک برای ۹۵ میلیون سیم‌کارت از امروز با موضوع حقوق کودک

به دنبال رونمایی از کارزار رسانه‌ای نه به کار کودک و در راستای آگاهی‌بخشی جامعه نسبت به کار کودکان، مدیرکل دفتر حمایت از زنان و خانواده معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در راستای مشارکت در این کارزار گفت: مقرر شده ۳ پیامک برای ۹۵ میلیون سیم‌کارت ارسال شود که اولین پیامک امروز ارسال می‌شود که به ماده ۱۵ قانون حمایت از اطفال و نوجوانان اشاره دارد.

به گزارش ایسنا، «خاکی» با اشاره به پدیده کودکان کار گفت: در سنوات گذشته از کار کودکان به عنوان تراژدی شهرنشینی یاد شده است، اما امروزه اینطور نیست و کودکان هستند که در عرصه دیجیتال فعال‌اند و تولید محتوا می‌کنند؛ این دسته از مشاغلی که کودکان در بستر خانواده و فضای مجازی مشغول هستند موجب رشد کودکان در ابعاد مختلف زندگی، شخصیتی و اقتصادی می‌شود.

وی با اشاره به کارزار رسانه‌ای نه به کار کودک، ادامه داد: مشخصا آنچه که این کارزار به آن توجه دارد، بحث کاری است که کودکان را در موقعیت خیابان قرار می‌دهد و علاوه بر اینکه کودک را آسیب‌پذیر می‌کند، همیشه موجب گسترش موجی از غم و اندوه برای جامعه می‌شود و چهره رفعت ایرانی- اسلامی را مخدوش کرده و همواره به عنوان دستاویزی به آن اشاره می‌شود که به حقوق کودکان بی‌توجهیم، در صورتی که نه مسئولان و نه هیچ فردی از جامعه، راضی به کار کودک نیستند.

مدیرکل دفتر حمایت از زنان و خانواده معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم ادامه داد: در این زمینه تدابیر قانونی و مقرراتی زیادی وجود دارد، اما باتوجه به گسترش فضای مجازی و تکثر زمینه‌های سو استفاده از کودکان، مخدوش شدن روح و روان کودکان در محیط کار و به تاراج رفتن دوران کودکی اشکال مختلفی به خود پیدا کرده است و حتی گذاشتن عکس از یک کودک برای جلب حمایت مالی ممکن است سرنوشت کودک را برای ۵۰ سال آینده تحت تاثیر قرار دهد؛ این تکثر زمینه‌های سواستفاده از کودکان در موقعیت کار و خیابان را نشان می.دهد و به نظر باید بازنگری در این زمینه صورت گیرد.

خاکی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: در راستای مشارکت در کارزار رسانه‌ای نه به کار کودک، مقرر شد که ۳ پیامک برای ۹۵ میلیون سیم‌کارت ارسال شود که اولین پیامک امروز ارسال می‌شود که به ماده ۱۵ قانون حمایت از اطفال و نوجوانان اشاره دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha