• پنجشنبه / ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404032214296
  • منبع : نمایندگی مازندران

آزادی ۲۳ نفر از زندانیان غیرعمد با کمک ستاد دیه استان مازندران

آزادی ۲۳ نفر از زندانیان غیرعمد با کمک ستاد دیه استان مازندران

ایسنا/مازندران مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان مازندران گفت: در آستانه عید سعید غدیر خم، عید ولایت و امامت ۲۲ زندانی جرائم غیرعمد آزاد شدند.

امیر دماوندی پنجشنبه ۲۲ خرداد گفت: با همت خیرین مازندرانی و تلاش‌های شبانه روزی ستاد دیه استان در آستانه عید سعید غدیر خم، عید ولایت و امامت ۲۲ زندانی جرائم غیرعمد که به دلیل عجز از ادای دین در زندان های مازندران محبوس بوده‌اند با پرداخت از منابع خیرین و نیکوکاران از زندان آزاد  و به کانون پر مهر خانواده بازگشتند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری مازندران، وی همچنین ضمن قدردانی از حمایت‌های همه جانبه رئیس کل دادگستری و مدیرکل زندان های مازندران از همه مازندرانی‌ها درخواست کرد با تاسی گرفتن از سیره مولی متقیان امیر مؤمنان امام علی (ع) در دستگیری از نیازمندان  با شرکت در پویش مردمی آزادی زندانیان غیرعمد لبخند را به فرزندان این قشر دردمند هدیه دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha