سید علیرضا آسایش در گفتوگو با ایسنا با اعلام خبر افزایش مواد اولیه پخت شیرینی، گفت: در حال حاضر کارگاه های پخت شیرینی هیچگونه کمبود و مشکلی در تامین مواد اولیه پخت شیرینی از جمله آرد، روغن و شکر ندارند. هرچند با افزایش قیمت مواجه هستیم اما هیچگونه کمبودی وجود ندارد.
او درباره افزایش قیمت شیرینی نیز گفت: در سال جدید تا این لحظه افزایش قیمتی در انواع شیرینی ها به شیرینی فروشان اعلام نشده است و تمام قیمت ها، قیمت های سال قبل است.
وی افزود: در حالی سال جدید قیمت شیرینی افزایش پیدا نکرده است که افزایش شدید قیمت در تمام مواد اولیه پخت شیرینی از ۳۰ تا ۹۵ درصد را شاهد بودیم، به عنوان مثال آرد ۹۰ درصد، شکر ۳۵ درصد، گلاب ۷۰ درصد و روغن نیز ۶۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش قیمت پیدا کرده است.
رئیس اتحادیه صنف قنادان و شیرینی فروشان یزد در پایان ضمن تاکید مجدد بر عدم وجود مشکل در تامین مواد اولیه پخت شیرینی خاطرنشان کرد: مابقی مواد اولیه پخت شیرینی همانند هل و سایر مواد وارداتی است.
انتهای پیام
نظرات