به گزارش ایسنا، در تداوم اجرای عملیات وعده صادق ۳، از دقایقی پیش دور تازهای از حملات موشکی ایران به سرزمینهای اشغالی آغاز شد.
روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز اعلام کرد: موج جدید عملیات موشکی پهپادی وعده صادق ۳ توسط هوافضای سپاه پاسداران در پاسخ به تعرضهای مجدد رژیم صهیونی آغاز شدهاست.
حمله موشکی نیروهای مسلح کشورمان به سرزمینهای اشغالی با هدف ضربه به نقاط از پیشتعیینشده، آغاز شده است.
این موج جدید عملیات تهاجمی ترکیبی انبوه موشکی پهپادی وعده صادق ۳ با رمز «یا علی ابن ابی طالب» آغاز شده است.
سحرگاه ۲۳ خرداد رژیم صهیونیستی به مناطقی از کشورمان حمله کرد که منجر به شهادت جمعی از فرماندهان ارشد نیروهای مسلح، دانشمندان هستهای و تعدادی از شهروندان شده است.
رهبر انقلاب اسلامی و فرمانده کل قوا پس از این حمله با انتشار پیامی خطاب به ملت ایران تاکید کردند: «نیروهای مسلح با قدرت عمل، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد. رژیم صهیونی از این جنایت، سالم خلاصی نخواهد یافت و ملت ایران مطمئن باشند در این زمینه کوتاهی نخواهد شد.»
انتهای پیام
نظرات