• دوشنبه / ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404032617090
  • خبرنگار : 71516

آسیب دیدن منزل یک عضو کنست در پی حمله موشکی ایران

آسیب دیدن منزل یک عضو کنست در پی حمله موشکی ایران

رسانه‌های عبری از آسیب دیدن منزل یک عضو کنست بر اثر حمله موشکی ایران خبر دادند.

به گزارش ایسنا، کانال ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد منزل «حانوف دوف میلوتسکی» عضو کنست(پارلمان) بر اثر حمله موشکی ایران آسیب دید و وی به دلیل رفتن به اتاق محافظت شده نجات یافت.

در دور جدید پاسخ موشکی جمهوری اسلامی ایران به رژیم صهیونیستی، شب گذشته چندین موضع در سرزمین‌های اشغالی از جمله تل‌آویو و حیفا هدف قرار گرفت. 

الجزیره به نقل از رسانه‌های صهیونیستی از آتش‌سوزی بی‌سابقه در چند موضع در تل‌آویو در پی اصابت موشک‌های ایرانی خبر دادند. 

این موشک‌ها همچنین باعث ایجاد خسارت‌های شدید در منطقه «بنی براک» در شرق تل‌آویو شده‌اند. 

 رسانه‌های عبری همچنین خبر دادند که موشک‌های ایرانی به پالایشگاه حیفا که نفت و انرژی اروپا را تامین می‌کند، اصابت کرده است. 

این پالایشگاه به صورت روزانه ۱۰ میلیون تن نفت خام را فرآوری می‌کند. 

مجتمع پالایشگاهی شیمیایی «بازان» در حیفا نیز که در نوع خود بزرگترین در سرزمین‌های اشغالی است، روزانه ۲۰۰ هزار بشکه نفت را تولید می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha