هادی حقشناس شامگاه دوشنبه، ۲۶ خرداد در گفتوگو با رسانه ها، با اشاره به رشد قابل توجه ورود گردشگران و مسافران به استان گیلان، از آمادگی کامل مجموعه اجرایی برای تامین نیازهای اساسی، به ویژه آرد و نان خبر داد.
وی با تاکید بر اینکه هیچگونه مشکلی در زمینه ذخایر آرد و گندم در گیلان وجود ندارد، اظهار کرد: سیلوهای ذخیره گندم در استان در وضعیت بسیار مطلوب قرار دارد و روند توزیع آرد نیز به صورت منظم و مستمر در حال انجام است.
استاندار گیلان با اشاره به افزایش جمعیت موقت و تشکیل صف در برخی نانواییها طی روزهای اخیر، افزود: این موضوع در چنین شرایطی طبیعی است، اما برای مدیریت بهتر وضعیت و جلوگیری از بروز نارسایی، هماهنگیهای لازم با تهران انجام و تصمیمات مناسبی اتخاذ شده است.
حقشناس از افزایش سهمیه آرد نانواییها و تمدید ساعات پخت نان در سطح استان خبر داد و تصریح کرد: این اقدامات با هدف پاسخگویی موثر به تقاضای افزایشیافته شهروندان و مهمانان گرامی، از امروز در سراسر استان اجرایی شده است.
وی با تاکید بر اقامت چندروزه بسیاری از مسافران در گیلان، خاطرنشان کرد: حضور پرشمار مسافران منجر به رشد تقاضا برای نان شده است، اما با تدابیر اندیشیدهشده، هیچگونه کمبودی در حوزه تامین آرد وجود ندارد و شرایط به صورت کامل تحت کنترل است.
استاندار گیلان در پایان، ضمن قدردانی از صبوری مردم و همراهی نانوایان پرتلاش استان، بر تداوم نظارتهای مستمر دستگاههای اجرایی برای ارائه خدمات مطلوبتر به شهروندان و مسافران تأکید کرد.
انتهای پیام
نظرات