• چهارشنبه / ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404032818542
  • خبرنگار : 50593

استاندار خبر داد

افزایش جایگاه‌های سوخت سیار در مازندران/تامین روزانه ۲ هزار تن آرد در شهرستان‌ها

افزایش جایگاه‌های سوخت سیار در مازندران/تامین روزانه ۲ هزار تن آرد در شهرستان‌ها

ایسنا/مازندران با شروع تعطیلات تابستانه و حجم مسافر در استان این روزها مازندران برای خدمات به هموطنان در حالت آماده باش قرار گرفته و دبیرخانه دائمی ستاد خدمات سفر پویاتر شده است.

استاندار مازندران چهارشنبه ۲۸ خرداد در جلسه ستاد خدمات سفر که در استانداری برگزار شد به تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران و به شهادت رساندن جمعی از فرماندهان نیروهای مسلح و مردم کشور اشاره کرد و گفت: از ۲۳ خرداد تا کنون شاهد افزایش تردد مسافر در محورهای مواصلاتی استان هستیم از این رو تمام تمهیدات برای خدمت مطلوب به مسافران آماده شده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر زیر ساخت‌های برای پذیرش مسافر  فراهم نیست، افزود: براساس پیگیری‌ها ارزاق عمومی، انواع سوخت، آرد و نان برای هم استانی‌ها و مسافران در استان مازندران فراهم شده است.

۹۰ درصد اقامتگاه‌های بخش خصوصی پر شد

یونسی رستمی با تاکید براینکه برای اقامت مسافران باید از تمام ظرفیت‌های بخش خصوصی و دولتی استفاده شود، تصریح کرد: براساس آمار اداره کل گردشگری استان ۹۰ درصد ظرفیت مراکز اقامتی بخش‌های خصوصی پر شده است.

استاندار مازندران با اعلام اینکه با تامین روزانه ۲ هزار تن آرد در شهرستان‌ها دغدغه نان حل شده است، بیان کرد: شرکت غله در حالت عادی برای جمعیت استان روزانه یک‌هزار تن آرد توزیع می‌کرد این آمار در حال حاضر تا ۳ هزار تن در حال افزایش است.

وی با تاکید بر نظارت ویژه دستگاه‌های متولی به بازار مازندران، اظهار کرد: با افزایش تعداد نانوایی‌های کشیک صف‌های طولانی کاهش می‌یابد.

استاندار مازندران از رضایت نسبی مردم مازندران و مسافرات نسبت به خدمات رسانی در استان خبرداد و گفت: در موقعیت کنونی در تامین انواع سوخت (بنزین، گازئیل و گاز) مشکلی وجود ندارد اگر اختلالی در سوخت رسانی ایجاد می‌شود به دلیل حجم بالای مسافر و ترافیک است که حرکت نفتکش‌ها را طولانی می‌کند.

جایگاه‌های سوخت سیار در استان راه اندازی شد

یونسی از افزایش جایگاه‌های سوخت سیار در استان اشاره کرد و افزود: در شرایط حساس باید صبور باشیم، هیچ مشکلی در خدمات رسانی وجود ندارد.

غلامعلی فخاری مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران نیز در این جلسه با اعلام اینکه در ساعات اولیه تجاوز رژیم صهیونیستی به تهران تیم‌های امدادی از مازندران اعزام شدند، اظهار کرد: تیم‌های امدادی همچنان در حال افزایش و آماده باش قرار دارند.

تیم تخصصی امدادی مازندران در حالت آماده باش است

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۳ تیم امدادی مازندران در تهران مستقر است، افزود: هیچ مشکلی درخصوص تیم تخصصی نداریم در حال حاضر ۱۷۰ تیم آماده هستند و ۷۲ تیم در حالت آماده باش قرار دارند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران یادآور شد: جمعیت هلال احمر مازندران از نظر منابع انسانی مشکل ندارد اما لازم است تجهیزات تخصصی ویژه دیده شود.

این مسئول به اسکان اضطراری و سرپناه مسافران در استان اشاره کرد و گفت: سعی ما حفظ کرامت انسانی است لذا باید از تمام ظرفیت‌ها استفاده شود.

سبحان رجب‌پور مدیر پالایش و پخش فراورده‌های نفتی منطقه ساری نیز با اعلام اینکه در تامین انواع سوخت مازندران مشکل نداریم، تصریح کرد: ترافیک عامل اصلی در سوخت رسانی نفتکش‌ها هستند.

افزایش ۵۰ درصدی مصرف سوخت

وی افزود: طی روز های اخیر حدود ۵۰ درصد مصرف سوخت در استان افزایش یافت.

رجب‌پور با اشاره به اینکه سوخت برای نانوایی‌ها و دیزل لوکوموتیوها تامین شده است، خاطرنشان کرد: طبق برنامه ریزی سوخت توزیع می‌شود.

سید امیر حسینی‌جو معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران نیز با تاکید بر همراهی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات مطلوب به هم استانی‌ها و مسافران در استانی، اظهار کرد: استاندار مازندران پشتیبانی لازم را برای تامین مایحتاج عمومی دارد.

مدیران آرایش جنگی به خود بگیرند

وی افزود: در وضعیت جنگی قرار داریم، مدیران هم باید با آمادگی کامل آرایش جنگی داشته باشند.

حسین ایزدی مدیرکل میراث فرهنگی، ‌صنایع دستی و گردشگری مازندران نیز گفت: در حال حاضر ۶ هزار و ۹۲۵ تاسیسات اقامتی گردشگری به تعداد بیشتر از یک میلیون تخت پذیرش افراد را انجام می دهند.

تخفیف ۱۰ تا ۴۰ درصدی اقامتگاه‌های مازندران

وی با بیان اینکه ۷۰ درصد اقامتگاه های مسافر در شرق مازندران هم به خدمات رسانی مشغول هستند، افزود: حدود ۱۵درصد ظرفیت خالی برای پذیرش مسافر در مازندران وجود دارد و هدف ما این است مسافر در کل استان توزیع شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران تاکید کرد: تردد به سمت مازندران در حال افزایش است و اسکان موقت با دارا بودن استانداردهای لازم هم فراهم شده است.

وی با اعلام اینکه جامعه هتلداران استان ۱۰تا ۴۰ درصدی تخفیف هزینه اقامت در مراکز خود را برای مسافران در نظر گرفته‌اند، خاطرنشان کرد: کل هزینه کنسلی هم به مسافران عودت داده می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha